romány so zaujímavým príbehom, niečo čo osloví, má iskru, zaujme štylistikou, tvorbou viet, používaných slov. ale rada čítam poéziu, čo je síce lit. druh a z poézie mám rada aj romantiku, aj hejty na spoločnosť a systém, aj všelijaké experimenty, vykreslenie situácií, momentov, pocitov... hoc čo len nie Kraska
ináč, momentálne čítam Odviate vetrom, vrámci rozšírenia obzorov na maturitu z dejepisu a chystám sa konečne dočítať Lolitu od Nabokova, ako ti tu niekto aj radil, háčik je v tom, že to mám v ruštine a by sa mi to sakra hodilo, vzhľadom na to, že o dva mesiace robím skúšky na ten ruský certifikáááát. áááách. ale radím Lolitu, prvú postmodernu tohto sveta
rôzne žánre, ale najviac fantasy - momentálne som prečítala za 6 týždňov 5 kníh sŕie Game o Thornes + knihy o marketingu + mám rozpísané 3 vlastné knihy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
títo dvaja prepletajú mystiku do každého príbehu
naposledy som prečítala Putinovo tajomstvo a od Primakova - Svet bez Ruska, ale to neviem či by ťa bavilo.
niečo na štýl ako funguje ľudská myseľ, reč tela a podobne
a etiketu
ale seriozne najviac fantasy, sci-fi (viac "sci" ako "fi") mam az po krk v praci