chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nepozná názvy nejakých kníh o polodrahokamoch, liečivých kameňoch a pod., teda je to asi z oblasti ezoteriky, až tak sa v tom nevyznám, ale rád by som si načítal nejaké pod. veci.
jééj ja mám! máááám a je super - sú tam aj chemické veci aj tie mystické
najkrásnejší a najzáujimavejší kameny světa
-neviem nájsť obrázok
inak stránka eprakone (myslím len tú časť s kameňmi) je dobrá - dosť veľa vecí som sa dozvedel (neposudzuj stránku hneď - aspoň myslím že sa to volá eprakone, kedže to kedysi bola iná stránka
@galinka ... jo, jo, ja viem, len ani v kníhkupectvách to nie je bohviečo, čo sa týka výberu, aspoň nie v tých, čo mám k dispozícii, preto som chcel, či nevie niekto konkrétne o nejakých, prípadne o nejakých, ktoré by boli aj na nete
@corferatu666 aj v obchodoch s kameňmi majú veľa - v Prešove viem o obchode Mandala a Jules Verne, kde by potencionálne mohli mať, pretože som tam videl veľa kníh a hlavne z tejto tematiky.. ale čo sa týka tejto stránky, takmer vždy som našiel čo som hľadal.. svojho času to bol môj "birdz"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
najkrásnejší a najzáujimavejší kameny světa
-neviem nájsť obrázok
inak stránka eprakone (myslím len tú časť s kameňmi) je dobrá - dosť veľa vecí som sa dozvedel (neposudzuj stránku hneď - aspoň myslím že sa to volá eprakone, kedže to kedysi bola iná stránka
tu to je, asi najlepšia a najrozsiahlejšia stránka o všetkom okolo toho
@poke ...vďaka, pozriem tu stránku
» www.martinus.sk/?uItem=27676...