Som mierne pokročilý študent angličtiny napočúvaného toho mám naozaj veľa... chcela by som radu na nejakú knihu, dobre čitateľnú v angličtine. Ak máte nejaké skúsenosti prijmem rady hocijakého charakteru...od žánru, ktorý sa číta dobre až po nejaký samot
ja som ako prvú knihu v angličtine čítala P.S. I love you, tá bola celkom jednoduchá
a The Perks of Being a Wallflower je tiež jednoduchou angličtinou napísaná
myslim ze the tales of beedle the bard je celkom citatelna
inak citaj orwella isto my sme uz v prvom rocniku na bilingvalnom citali the animal farm to neni ani dlhe a ani tazke
» kimbofo.typepad.com/.a/6a00d83451bc... Najtop kniha, ktorú precitas za večer Nie som veľmi na knihy v angličtine (teda nakupenych mam veľa ale ešte žiadnu som celú nedocitala), ale toto bolo niečo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a The Perks of Being a Wallflower je tiež jednoduchou angličtinou napísaná
inak citaj orwella isto my sme uz v prvom rocniku na bilingvalnom citali the animal farm to neni ani dlhe a ani tazke
a ešte ma veľmi bavil Harlan Coben - The Woods... nie som veľmi na krimi žánre ale toto ma fakt dostalo