Ak mas rada romanticke a napinave... Teda upiry, selmoludia, dajmoni a teke vymyslene bajne bytosti... skus od sherrilyn kenyonovej... Napisala dost takych kniziek ako napr zivly noci, nocne slasti, milenec snov... Moja oblubena je nocny bozk
tak ja mám rada knihy od V.C. Andrews ... ona má niekolko 5 dielnych príbehov. veľmi super je Kvety v podkroví , čo je podľa jej skutočných zážitkov z detstva . ale pokračovania som ešte neprečítala všetky. samozrejme toto je asi nie moc záživná kniha pre každého, ale mne sa to neskutočne páči. mám radšej realistické príbehy ako nejaké nadprirodzené no...
Napríklad môžeš začať Všeobecnou ekonomickou teóriou, pokračovať nejakou Mikro-ekonomickou analýzou, Medzinárodným obchodom a zakončiť to Makro-ekonómiou Celkom zaujímavé čítanie. (ono sa to z názvu možno nezdá, ale dosť to bude na seba nadväzovať)
Ak ťa niečo také baviť nebude, tak napríklad Harry Potter
mám rada drámy, trilery, romantické niečo také akčné proste, pričom sa neviete dočkať na ďalšiu časť @retart Školu noci som čítala ešte za mladých čias a bolo to úplne super
@rehotalka Ešte ma napadlo, neviem či je to práce dráma a triler, skôr krimi, ale skús Dominika Dána. Skvelý slovenský autor. Knihy na seba úplne nenadväzujú, môžeš ich čítať v akomkoľvek poradí. No ja sa nikdy neviem dočkať na novú knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Napríklad môžeš začať Všeobecnou ekonomickou teóriou, pokračovať nejakou Mikro-ekonomickou analýzou, Medzinárodným obchodom a zakončiť to Makro-ekonómiou Celkom zaujímavé čítanie. (ono sa to z názvu možno nezdá, ale dosť to bude na seba nadväzovať)
Ak ťa niečo také baviť nebude, tak napríklad Harry Potter
@retart Školu noci som čítala ešte za mladých čias a bolo to úplne super