Najlepšie sa mi asi čítajú knihy, v ktorých sa dozviem niečo nové, a je v tom spojený aj určitý príbeh. Ak sa to týka náboženstiev, ezoteriky, okultizmu, nemám problém to vziať do ruky a prečítať si to, ale nikdy z toho nemám taký zážitok, pretože obzvlášť tieto knihy sa mi čítajú ťažko - ale mám ich rád.
Tiež sa mi veľmi páčil Mein Kampf. Nie pre to, že by som podporoval niekoho takého ako je A.H., ale jednoducho, vžil som sa celkom do jeho života, a predstavoval si aké to v tej dobe asi bolo. Takže, nevyhýbam sa ani vojnovým
tak najviac ma berú vojnové žánre, ktoré su podla skutočnej udalosti, ale taktiež aj nemusia hlavne nech to neni nič sci-fi a fantasy nepohrdnem ani motivačnou knihou alebo z knihy ako bolo uvedené v @1 niečo nové zaujímavé...
"za mlada" som čitaval len "tigrí tím" Ale teraz čitavam hodne o zdraví, meditacií, činskej medicine ale vlastne všeobecne o alternativnej medicine. Ale čitam občas aj nejaké vojnové ale to malokedy to si radšej film pozrem. Ďalej rozne náboženské a naposledy ma zaujala jedna kniha o budhizme a ta bola faktže super
Tak mne sa páči viac žánrov sci fi, fantasy, detektívky... Na knihe ma zaujme štýl písania, pútavosť deja a ako je podaný príbeh.. Každý žáner má niečo do seba, stačí nájsť len tú správnu knihu.
Najviac asi psychologické romány a nejaké príbehy tragickej lásky, ale spojené s nejakou dobrou zapletkou. Nech to nie je len klasický klise príbeh. A všeobecné knihy na zamyslenie, ktoré mi prinútia dať si facku a povzbudia ďalej a áno, Dostojevskij je topka!!!
Ja mám najradšej historické romány. Tvoria polovicu mojej knižnice. Páči sa mi tá doba, keď muži ženám dvorili, a všetko bolo tak pekne obalené. Najlepšie, keď je nejaká skutočná historická udalosť či obdobie, a do toho je zaradený príbeh. Napríklad sa mi veľmi páčila séria Gričská čarodejnica..
Hocičo, čo sa týka psychológie, filozofie, náboženstiev, histórie, alternatívnej medicíny a pod. Z beletrie je to rôzne, niekedy mám chuť na riadny severský krvák, inokedy zas na taký ten sentimentálny zaláskovaný román V poslednom čase ma oslovili knihy J. Kariku (Strach a Tma) ale veľmi sa mi páčilo aj Svetlo medzi oceánmi (M.L.Stedmanová) či Predtým ako som ťa spoznala (J. Moyesová)... Vravím, je to podľa nálady
Mam rad knihy ktore maju dusu. Knihy z ktore vyjadruju autorove myslienky, postoje, nazory aj ked s nimi nemusim suhlasit. Hlavne mam rad knihy ktore chcu nieco povedat.
Oceňujem prepracované príbehy, kreatívny prístup k deju, logické a nápadité udalosti. Bohužial málokedy sa moderný autory dokážu dotiahnuť na úroveň, ktorá by sa dala označiť za kvalitnú. Bohužiaľ som mala tú nepríjemnú skúsenosť s dielami, kde som presne vedela čo sa stane asi 50 strán pred tým, než to v knihe opísali, s autormi čo sa stratili vo vlastných postavách, charakteroch ba i v príbehu, ako keby sa na poslednej strane spamätali o čom to malo vlastne byť.
V 90% čítam motivačnú literatúru, mám to ako relax a vzdelávanie zároveň, avšak niesom typ človeka ktorý by sa do toho zakusol až mu z toho prepne, skôr iba ako forma relaxu
Mamina mi káže vybrať si niečo z Martinusu lebo že našla zľavy na internete » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/... . Mám rada životopisy mojich obľúbených spevákov, hercov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tiež sa mi veľmi páčil Mein Kampf. Nie pre to, že by som podporoval niekoho takého ako je A.H., ale jednoducho, vžil som sa celkom do jeho života, a predstavoval si aké to v tej dobe asi bolo. Takže, nevyhýbam sa ani vojnovým