momentalne nic ale pred nedavnom som precital Troch patracov (56) a StormBreaker a Point Blanc obe od Anthonyho Horowitza , chcel by som aj dalsie ale v nase kniznici ich nemaju
Chatrč- Je to skutočný príbeh o jednom týpkovi, ktorý tvrdí, že strávil výkend s Bohom.. A je to taká úvaha, že aké má postavenie Boh v našom krutom svete.. A nie je to vôbec pobožné! Nevnucuje náboženstvo, len hovorí fakty (napr.: že len povie že ten týpek je pobožný, albo nejaké udalosti zo sveta, nejaká havárka, alebo tak!)
Keby som zomrel- Je to o chlapovi, ktorý obetoval aj svoju rodinu len preto, aby sa dostal do vyššiej spoločenskej vrstvy, a k peniazom.. Dej sa odohráva v starom socializme.. Takže k tomu potrebujete také menšie vyznanie sa v dejinách.. Ale je to zajímavé.. Až na začiatok... O.o Prvé 2 strany sú nudné.. O.o Len opis.. Ale potom sa to postupne rozvinie...
teraz je to povinne citanie, ale je to celkom fajn.....Na západe nič nové - Erich Maria Remarque ale inak mam rozcitaneho napoleona len neviem teraz kto to napisal
slepacia polevka pre dusu 3.porcia- Jack canfield a mark victor hansen tuto knihu citam uz tretikrat a stale mi da daco nove niaky novy uhol pohladu na zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
slzy a smiech - nejaká slovenská autorka...
@nikuska tá kniha je naozaj pekná
Inak som sa konmečne dostala ku knihe Jana Eyrová(ktorá sa mi momentálne stahuje
William Gibson - Neuromancer
Pierre Lévy - Kyberkultúra
a pred spaním sa vždy hrabem v následovných:
Antológia z diel filozofov (predokratovci a Platón)
Jacques Prévert - Les Paroles
Lawrence Ferlinghetti - Nahá Smutná Jazdkyňa
daniil charms: mačkin zabil kočkina (zas)
čtyřnohá vrána a nové taškařice
bába
cirkus šardam
Kritický stav-Cook
George Orwell - Hold Katalánsku
Keby som zomrel- Je to o chlapovi, ktorý obetoval aj svoju rodinu len preto, aby sa dostal do vyššiej spoločenskej vrstvy, a k peniazom.. Dej sa odohráva v starom socializme.. Takže k tomu potrebujete také menšie vyznanie sa v dejinách.. Ale je to zajímavé.. Až na začiatok... O.o Prvé 2 strany sú nudné.. O.o Len opis.. Ale potom sa to postupne rozvinie...
a pankovčínové ženy spod orecha
všetko je prerývané čítankou výkresov
a ja citam Da Vinciho kod momentalne od Dana Browna...
Matthew Skeleton-Endymion Spring
a zase som začala Meno ruže
laska je len slovo- johannes mario simmel
a
slepacia polevka pre dusu 3.porcia- Jack canfield a mark victor hansen tuto knihu citam uz tretikrat a stale mi da daco nove niaky novy uhol pohladu na zivot