Konečne začínam čítať Sapkowskeho tretí diel husitskej trilogie ( Veža bláznov, Boží bojovníci, Svetlo večné ) a nepochybujem že sa aj tu nájde nejaký fanda jeho tvorby hmmm?
Sapkowski je nahodou dobry sice som od neho nic necitala, lebo neni casu, ale urcite sa to zmeni...vela ludi v okoli si ho chvali (napr. brat-to je velmi blizke okolie- a aj spolusediaca )
ja ho neznam, len z pocutia, hustite o no mdalej, a ja sa k nemu dostanem, a budem vam dakovat za to, boako vidim, neolutujem este toho sprievodcu galaxiou, ach, kedy kedy sa k nim dostanemeememememem
Jasné, poznám, je to perfektné i keď dosť vulgárne. Mám to v knižnici rezervované od marca, Veža bláznov sa ku mne dostala začiatkom júla, na ďalšie dve ešte čakám.
naozaj ubehlo tak veľa času? január, čo všetko sa zmenilo, ľudia moji zlatí, teda...no dobre, k veci práve čítam sapkowského, ako spomínala som, práve pred pár hodinami som dočítala vežu bláznov, je to: super, super, super, super...donekonečna super a teraz idem na božích bojovníkov (dobrých Čechov ...páči sa mi tá history zahrnutá v príbehu o Reynevanovi, najradšej mám Šarleja a nadávky sú priam realistické, lebo pochybujem, že by sa taká mentalita : vedela inak vyjadriť, než len poslať dakoho do hovien, sračiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Husitskú trilógiu mám už nejaký čas prečítanú a až mi bolo ľúto keď som to dočítala
ps: píše sa sapkowski
ps: raz sa dostanem dúfam aj k Zaklínačovi