Harabina a Bugára voliť určite nebudem, ostatných nepoznám takže si urobím výskum a potom sa rozhodnem. ale tentokrát určite zdvihnem svoju lenivú pražskú prdel a voliť pôjdem.
vyrastala som v meste, kde sa p. caputova angazovala proti obrovskej skodlivej skladke. tam jej asi vsetci (normalni) fandime. je to obdivuhodna osoba, huzevnata a bojuje za to, co nam tu na slovensku chyba. ak bude kandidovat, tak volim ju, ak sa vzda v niekoho prospech, tak budem volit toho dotycneho.
@kerrang praveze sa to oplati ist robit. ja som to takto tiez bral ale musis si uvedomit ze je tvoja povinnost obetovat tych 20 minut casu a hodit do schranky spravne meno a zvolit mensie zlo. kto je mensim zlom - pozri si komentare a zistis
Birdz sa nezaprel, samý liberálik, a slušňáci za slušné slovensko...hrať sa na hrdého slováka a popri tom voliť Mistríka, alebo Čaputovú je rovnaký paradox, ako bojovať za slobodu zvierat a popri tom navštevovať cirkusy.
@hoperpohroma to vy ste už všetci pomätení či čo? ...ak nevolím slniečkárov tak automaticky kotlebu ? ...no daj prečo voliť takého mistríka, alebo čaputovú, rád sa pobavím
@maykym si si urcite neprecital ani komentar cislo @8 a ani hovno o tom, co robi zuzana caputova. u nas ludia co zili okolo tej skladky dpc umierali na rakovinu, alebo umierali vo veku 60 rokov, nikto s nou nevedel nic spravit a tato zena bojovala roky za to, aby skladka isla prec a postavila sa velkym zvieratam, ktori su tu na slovensku objednavaju vrazdy, ako sa im zachce. posobila vo » viaiuris.sk/en/... a pomaha BEZNYM ludom, na ktorych serie cele skorumpovane slovensko, kde sa clovek za 20 rokov nedosudi k spravodlivosti. je to presne taky typ osoby, ktory by bol dobry na poste prezidenta, lebo cely jej dospely zivot sa snazi pomoct ludom, co maju tu smolu, ze sa narodili na slovensku a do nie bohatych rodin. kludne si ma oznacuj za slnieckara preto, lebo volim SLUSNU osobu. nediv sa, ze si potom ale ludia myslia, ze si kotlebovec, alebo iny podobny svab.
@maykym inac nechapem ani tomu tvojmu argumentu s tym hrdym slovakom - ako pozeram na ludi, co hlasovali, ze by volili caputovu alebo mistrika, nespominam si ani u jedneho z nich (a u niektorych si prave pamatam, ze narodna hrdost je im dost ukradnuta), ze by sa oznacovali za hrdych slovakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a tomuto tiez nerozumiem, ze je to moja povinnost! ked s niecim nesuhlasim, tak je uplne legitimne to ignorovat. ci?
Tak to ale nefunguje. Picovat by nemal volic vitazneho kandidata, lebo ten je jediny zodpovedny za toho koho si zvoli.