Koho máte najradšej alebo kto vám najviac sadol tuto na birdzi? Ak chcete napíšte aj prečo. Určite tu budú aj odpovede, že nikoho a to chápem. Keď si s nikým nepíšete a nikoho vôbec nepoznáte tak to je jasné. Ale keď osobne nepoznáte ale píšete a sadol
@goldfish prečo? nwm asi jediná je schopná a ochotná čítať tie moje "reči" a svojím spôsobom mám pocit že mi rozumie,proste mám pocit že ..že si rozumieme alebo neviem ako to nazvať ale vždy sa teším nato keď odpíše..človek sa necíti aspoň tak zasrane sám.. @strangelady ešte som sa nikdy toľko nenasmial...proste to naše písanie vždy stojí zato..človeku to pozdvihne náladu
@antifunebracka - to je moje slunco..taka stálica birdzacka @sechs - ten mi tak najnovšie zapasoval..a tie gifka @Foxhound - ten uz tu sice nejak nepôsobí..ale bol to môj obľúbenec @horsiq - toho sice na birdzi moc neobľubujem...ale v súkromí som do neho buchnuta...aj keď..........nvm.......nič.......
@mayben - s rovnakými parametrami ako ona má voči mne! @lawey - pretože je to proste Pani! @owad - vďaka duchaplnej, trpezlivej a hlavne príjemnej komunikácii, blogom, zmýšľaniu, šarmu! @breakdown a @mort , ktorým už nutne potrebujem odpísať...:/
...a poslednou dobou aj @lullusmassacre a @motyylia , ktoré hoci veľmi nepoznám, majú v sebe neuveriteľne očarujúcu iskru!
@sechs o to vyše som zahanbená že som ti furt neodpísala...:/ ale zajtra isto iste musim musim, si dam do mobila pripomienku .D mi bude rihana vyzvanat .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@strangelady ešte som sa nikdy toľko nenasmial...proste to naše písanie vždy stojí zato..človeku to pozdvihne náladu
Ja mám rád len seba. Som sebec
No a potom ľúbim JURKA!
ale ešte kus aj @coldrex lebo došiel na Uprisiiiiing!
@sechs - ten mi tak najnovšie zapasoval..a tie gifka
@Foxhound - ten uz tu sice nejak nepôsobí..ale bol to môj obľúbenec
@horsiq - toho sice na birdzi moc neobľubujem...ale v súkromí som do neho buchnuta...aj keď..........nvm.......nič.......
a tak daaale...
@lawey - pretože je to proste Pani!
@owad - vďaka duchaplnej, trpezlivej a hlavne príjemnej komunikácii, blogom, zmýšľaniu, šarmu!
@breakdown a @mort , ktorým už nutne potrebujem odpísať...:/
...a poslednou dobou aj @lullusmassacre a @motyylia , ktoré hoci veľmi nepoznám, majú v sebe neuveriteľne očarujúcu iskru!
...plus @funka samozrejme, sestrička