aj mamu aj otca...nerozmýšlam koho viac. Možno mi občas niektorý z nich ide na nervy viac niektorý menej, a možno si občas viac rozumiem len z jedným z nich, ale su to moji rodičia a fakt ich mám rada oboch...rovnako.
nuz, s otcom sme na tom boli ako na husenkovej drahe. povahu mam po nom a ked sa dve tvrde hlavy stretnu.. aj tak som si s nim rozumela viac ako s mamou. tazko povedat koho som mala radsej. teraz uz mam len mamu, cize..
kamaratka je za mamu... no ja si myslim ze to sa neda rozlisit..aj ked mama nas nosila a porodila a preto k nej citime blizsi vztah ale zas otec je tiez rodic a ma rovnake zasluhy na nasom vzniku(aj ked zena s tym ma vacsie problemy _D potom uz skor zalezi na spravani rodica a na vztahu s nim takze ha dvam oboch
Ja sa neviem rozhodnúť. Mám dojem, že my sme taká rodina egoistov a nevieme sa mať radi. Stále mám pocit , že nám tu niekto ešte chýba. Že by to mohlo byť dobre, keby sme spolu častejšie komunikovali a keby sme boli menej netradiční ( keby sme spolu jedli, keby sme sa rozprávali o tom čo nás baví a nie len o, tom ako nás hodnotí spoločnosť naokolo- akože keby nám rodičia nevtĺkali do hlavy že potrebujeme byť každým hodnotení za každých okolností ako najlepší z najlepších a všade len tí najvýkonnejší, tak by som možno mohla mať pocit, že som pre nich dôležitá. Takto som si zvykla ich nenávidieť v duchu , cítiť sa ako ich otrok a posledné mesiace to už aj hovorím kdekomu z rodiny, že ho nemám rada, nech si nerobí falošné nádeje. Ale povahovo mi viac asi sedí otec, a bratovi matka, lenže ťažko by som priznala, že mám jedného radšej, lebo matka je chladná a otec násilník. Často sme sa rozchádzali natoľko, že som ich v detstve podozrievala, že ma adoptovali. Neviem, ale moja teta ku mne prejavila viac citu než obaja dokopy, tak mám asi najradšej ju. Aj druhá teta.
no s mamou mám omnoho hlbší vzťah,ktorý bohužiaľ neviem preukázať ale hocičo zlé by sa jej dialo tak by mi išlo srdce roztrhnúť...otec ma miluje ale nevedel to dostatočne dať najavo tak to vo mne zostalo a tak neviem ani ja...ale milujem ich lebo sú tu len pre mňa a treba ich ľúbiť kým ich mám!
@stormmast3r nebolo to brané tak,že druhého rodiča zasa nenávidí...ale myslím si,že veľa ľudí má bližší vzťah len k jednému rodičovi..to ale neznamená,že s druhým si zasa nerozumie...alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
otca som mala celý život, ale teraz je ku mne akýsi nedobrý odkedy sa rodičia pohádali, tak asi matku?
obaja mi vedia pekelne liezť na nervy.
oboch rovnako moc
mám rada svojho brata.
radšej to prvé.
(takže v podstate asi rovnako)
jednoducho nemam k nim vztah..
No ja ich mám rada obidvoch najviac na svete! To sa nedá povedať, že koho viac..