ja tu nikoho nepoznam a nie este aby som niekoho nenavidela.. ja neviem, bud mi je niekto ukradnuty alebo ho mam rada.. ..a ludi z BIRDZ-u zatial neviem zaradit ani do jednej skupiny. Teda tych, s ktorymi si pisem
Je taká osoba čo mi vadí, ale už som to písala do jednej diskusie, ktorá bola síce vymazaná, ale nebudem sa opakovať. Len mi jednoducho vadí, keď sem niekto dáva na nástenku sprosté linky, ktoré potom ani nejdú dať preč. A keď napíšem len ako odporúčanie pre ostatných, že by som na to neklikala, tak môj príspevok je hneď zmazaný. Nevidím v tom celom iný zmysel, len že ten človek chce asi veľmi robiť zle A to sa mi teda vôbec nepáči.
Fakt tu nie je nikto kto by mi nejako extrémne prekážal, možno sa nájdu ľudia, s názormi ktorých na nejaké témy nesúhlasím a tie ich názory ma niekedy aj trochu naštvú, ale zároveň som aj rada, že tu sú a s niečím aj súhlasím.
je tu zopár ľudí, ktorých zrovna nezbožňujem...ale tak, že by som tu niekoho nenávidela?...asi som tu zatiaľ takého neobjavila... ..to by už musel byť asi iný extrém!
tych co si tu vytvaraju fake ucty a zakladaju retardovane diskusie. bohuzial asi nemaju kamaratov a nasierat ludi na internete ich skratka bavi lebo nemaju nic ine na robote. .... vytvorit si fake buzerantsky ucet je fak hrdinstvo a myslim ze to vsetkych zaujima.
ja neznášam @imosk -a dáva mi linky na neslušné stránky a to cez TS-ku!!! alebo na mňa nadáva ža som pi.. je....á a také debiliny a to ani neviem prečo!!! tak som sa naštvala, že mu idem zaspamovať webku!!!
a šak to sa nedá nenávidieť človeka ktorého v podstate ani nepoznáš Možno takže noo ... Nemusím sa na neho pozerať kukať mu stále webkua podobne . Neviem ... NENI Sú TAKý ASI ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Možno sú osoby, ktoré sú mi menej nesympatické.
Ale nie že, ich až neznášam.
tychto ludi som nikdy v zivote nevidela, preco by som mala neznasat niekoho, koho nepoznam?
tato diskusia je odsudena na to byt v TOP
Fakt tu nie je nikto kto by mi nejako extrémne prekážal, možno sa nájdu ľudia, s názormi ktorých na nejaké témy nesúhlasím a tie ich názory ma niekedy aj trochu naštvú, ale zároveň som aj rada, že tu sú a s niečím aj súhlasím.
Výslovne niekto kto by mi prekážal fakt nie je
to mi doslo uz ked som pisala ten koment
Su tu adolescenti ktori si myslia, ze ked precitali 3,4 knihy vedia vsetko.....
Su tu aj vysloveni debili.....
Ale nevadi mi tu nikto, ja videm s kazdym ked treba a je to len netovy portal.
Len raz som mal naozaj nervy, ked sa tu niekto chvalil s tym, ze na ulici zmlatil dvoch gayov , ale uz si ani nepamatam kto to bol.....
(ach)
Nenávisť nepociťujem ani k ľuďom, ktorých poznám osobne. Z takých tých, ktorých "milujem" sa mi len dvíha žalúdok. Za nenávisť mi nestoja.
2.náckovia
3.hocikto v momente, keď začne o konci sveta - kým s tým neprestane
4.hocikto, kto sa nevie zmestiť do netikety - ,,-