Niekedy sa stáva, že sa v našom meste vyskytne nejaká neznáma osoba, ktorú evidujeme ako okoloidúceho človeka na ulici, námestí... Je to človek, ktorého si všímame, lebo ho všade a často stretávame, napriek tomu, že ho nepoznáme. Vyskytla sa takáto osoba
Aj mne sa také stáva. Vždy keď čakám na briku - každý deň je tam jedna staršia pani. Potom tesne pred školou stále každý deň stretnem dva oproti idúce dievčatá.
Ja jednu taku osobu poznam,vyskytuje sa kazdy den na namesti,chodi po nom cely den,chodi do podnikov,obchodov,na zmrzlinu a ludom otravuje zivoty. Dokonca uz predaval aj hodinky a neviem ako blbosti a rozdaval uz aj fotky so svojimi podpismi.Elvis ho volame.Jednoducho psycho a este jedna babka riadne zlata,kazdy den chodi poslednou 26 s tazkami domov.Ktovie kade sa tula...?
Ked niekoho stretavas kazdy den alebo v pravidelnych intervaloch, tak to je len "spolocny" rozvrh. Keby niekoho stretnes povedzme v pondelok cestou do skoly, potom stredu cestou zo skoly a este aj v piatok vecer v meste, tak to by mohlo byt znamenie (ak to samozrejme nie je tak kazdy tyzden).
jasné že vyskytla myslím že u každého kto čo i len troška viac používa svoje zmysly tak áno
napríklad teraz si mi pripomenul, ako som istý čas minulého roka stretávala cestou do školy jedného chalana venčiť veľkého psa a teraz neviem čo je s ním
momentálne je tiež veľa ľudí ktorých registrujem bez toho aby som ich poznala
ja mám pamäť na tváre (pokiaľ ich nespoznám v alkoholickom opojení
sak elvisa ne?????? a este tu vymletu ciernovlasu s naruzovanou hubou z 34ky vyzera ako mrtva abo co a najhorsie je ked idem tym busom sama a nemozem sa nahlas ujebavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
napríklad teraz si mi pripomenul, ako som istý čas minulého roka stretávala cestou do školy jedného chalana venčiť veľkého psa a teraz neviem čo je s ním
momentálne je tiež veľa ľudí ktorých registrujem bez toho aby som ich poznala
ja mám pamäť na tváre (pokiaľ ich nespoznám v alkoholickom opojení