Fínsko samozrejme, ale tam je na tím vyvíjaný obrovský tlak nielen zo strany médií ale i fanúšikov takže to by mohol byť jediný problém v ceste za medailou tak ako aj minulý rok bohužiaľ
@dannyd14 no dobre, naši tiež prekvapili, ale rozprávame sa o tom, kto bude majstrom a to neboli ani naši ak by Bielorusi dali striebro, alebo bronz, tak to by bolo fajn (a majú na to) , lenže otázka znela kto bude majstrom
@hovnovhlave veď my sme boli blízko, keď by Rusko bolo zdolané, tak Bielorusi majú na to.
@nikoll92 - to je výhovorka, možno trochu ťa to ovplyní, ale to je v každom športe, Fíni sa dostali minulý rok do semifinále a mali nešťastie, že Rusi im dali debakel, ako aj nám, takže aj keby hrali u nás znovu, nemali by na nich. Nič nie je nezdolateľné.
nehlasujem lebo veľmi veľmi veľmi verím že slovensko sa dostane ďaleko ako vlani, a keby som prepla na zdravý rozum tak mi vychádzajú asi rusi alebo fíni, ale vzhľadom k môjmu až choro srdciarskemu presvedčeniu sa zdržujem hlasovania
SLOVENSKOOOOO!!!! teda verim nam... dufam ze za toto ma nikdo nezjebne ale podla mna bronz maju slovaci , striebro a zlato si nejak podelia Rusi/Kanadania/Fini
verím našim.... ale tvrdím, že sa môže stať hocičo a každý tím môže prekvapiť či už pozitívne alebo negatívne... ale predovšetkým nestrácam vieru a nádej, že zopakujeme minulý rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a keď nie, tak jediný kto ich zastaví sme my
tlak je možno mimo ľadu, ale akonáhle hráč nastúpi na ľad, je to len o ňom a jeho hre... žiadny tlak
@nikoll92 - to je výhovorka, možno trochu ťa to ovplyní, ale to je v každom športe, Fíni sa dostali minulý rok do semifinále a mali nešťastie, že Rusi im dali debakel, ako aj nám, takže aj keby hrali u nás znovu, nemali by na nich. Nič nie je nezdolateľné.
@nikoll92 a z tohto usudzuješ, že to bolo tlakom?