Zaiste sa najdu aj na birdzi ludia, ktory sa venuju hre na nejaky nastroj. Zaujimalo by ma, ci niektori z vas by mali zaujem o nejake kolaboracne video. O co ide? nuz, surfoval som po youtube a narazil som prave na taketo videa. v podstate to funguje ako
@bullet1302 kuaaaa!! popitčí! s bicmanom by bol asi furt najvacsi problem no paradicka parada...
tak ze by nakoniec nieco aj z toho bolo po 3 rokoch existencie tohto prispevku?
@vladoko tak noo bolo by dobre v takom ale ved... fintroll ma iste aj pomalsie veci, aj satanakozel ma take harmonikove zalezitosti, ale na tych by sa tazsie hladali noty
@vladoko tak co sa tyka videa tak kludne ja studujem take daco tak dalo by sa.. ta zvukova postprodukcia je uz u mna horsia no ale da sa vyexportovat projekt v takom nejakom suborceku ktory ma informacie zo zvukovy stop a da sa to v nejakom zvukovom editore doupravovat este...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak ze by nakoniec nieco aj z toho bolo po 3 rokoch existencie tohto prispevku?
@vladoko tak noo bolo by dobre v takom ale ved... fintroll ma iste aj pomalsie veci, aj satanakozel ma take harmonikove zalezitosti, ale na tych by sa tazsie hladali noty