Ahojte, kamarát má poprosil, aby som sa spýtala na intráky v Brne, ktoré patria ku MUNI. Zaujíma ho, ktorý je najlepší, skúsenosti (každú info, čo vám napadne). Nedá sa mu zaregistrovať, tak sa pýta skrz mňa. Staré diskusie čítal, ale chce vedieť viac
Ja som býval 7 rokov na Máneskách. Vyhovovala mi cena, ľudia, vybavenie, ubytovateľka. Keď som chcel byť sám, tak som sa zavrel do izby, ktorá bola iba dvojka. Ak som chcel byť s niekym, vyšiel som na chodbu. Na izbe umyvadlo. Spoločné sprchy a hajzle na chodbe, ale zvykol som si veľmi rýchlo. Cez cestu oproti intráku dobrá krčma. V blízkosti Billa a Lidla a zastávka. Za posledné roky sa vraj dosť zlepšilo vybavenie, ale tiež im zrušili večer a cez víkend kolejbábu. Už som 4 roky vonku, takže už nemám taký prehľad.
tvrdky for lajf cez super odraz v sprchas mozes spehovat baby, chlapcov (alebo teba budu spehovat) + lacne koleje v centre.... ale skorej party party... ak chces klud tak jedine prizemie
@trevor1994 hentam to hlavne potom už každý ignoroval, si si zanadával a snažil znova zaspať v tom hluku, lebo si vedel, že to zas len niekto opitý spustil poplach
@mielikki noo hentam to uz bolo take ze nas rusky spolubyvajuci sa nato potom vykaslal a ostal v izbe aj cez evakuaciu a co sa tyka zavesov tak aj hentam boli len tie a nie zatvaracie sprchy takze veselo je v brne no som zvedavy lebo tiez by som mal ist na jednu z tych koleji, teraz niekedy si uz pojdem spravit ziadost. Vlastne ak ti to nevadi aj by som sa mozno neco opytal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Za mojich čias boli len závesy, to boli pravé tvrdky!
+Požiarny poplach pravidelne o piatej ráno
Ak by tam naozaj horelo, všetci umrú