Tak to mas smolu - ja mam nastastie tak spolky normalnu triedy s ktorymi sa da normalne pokecat - ale s ostatnymi nie je normalnej reci - vzdy len iba tom kedy bude piatok - a ze ci uz konecne zasunuli
hmm..ja ma v triede len dve pičky kere vkuse kazdy meisac maju par dni atke ze robia rozbroje v celej triede ..a tento mesiac som uz rezignovala a povedala som dost..a holkam to zatial nedochadza ze uz neus zajimave mno..ale teraz sa na nich uz len smejem..predtym som vsak tak bohovala a dufala ze z toho vyrastu..no marne ...taze tak no..inac mame fajn kolektiv az na jedneho noveho ziaka..ale ten je fas od prirody nic z neho..
no moja trjeda,, bez komentara,,, same kocakte hlavy žjadna sranda šecko bonzuju a jedine čo ix zaujima su znamky,, no konjec,, xovaju sa ako keby mali 5 a tje kokotiny o čom sa ropzravaju,,
akoze v nasej triede a kolektiv???!!! tak to by som si ani nevedela predtsvit....vkuse len hadky a hadky....samozrejme ze ich niekto vyvolaava ja dida(moja kamoska) vieme o tom svoje.... mnoo viete ak Niekto Niekomu vkuse husti daco do hlavy tak sa ten clovek zmemni....mno u nas uz bolo viac pripadov.... proste nasa trieda mozno sa vie spolocne zabavit ale nikdy VSETCI nedrzime pri sebe...hmmm smola lutujem ze som prestupila ale na druhej strane by som nespoznala aspon AZ toho jedneho super cloveka s ktorym sa da naozaj o vsetkom kecat- didushQaaaaaaaaaa
A čo sa týka mňa ja teraz na strednej nemám také problémy ale od 1-4 ročník na základke to bolo hrozné.To ako skúška života alebo ako to mám nazvať.Myslím že to poznáju všetci pretože do tej 4.triedy sa ešte aj dostánu cigáni a s nimi je to hrozné.Samé bitky.
Poradím ti,nikdy sa nedaj aj keď vieš že ten druhý je silnejší,bude vedieť že niesi nula a nechá to tak.A ak to bude riešiť s kamošmi,urob to isté.
To, s kamošmi je macher každý,ale počkaj keď toho dotičného stretneš samého jaky bude posraty.
A fakt sa nedajte,nikto.Alebo to riešte políciou ak to už bude fakt v zlom stave.
Ser na nich najdi si kamarata v inej triede alebo skus napr dojebavat ucitelky alebo podobne a vsetko pride a ked nie najdi si kamosa vo inej tride a na prestavky chodievaj za nim ked niesi postihnuty zakriknuty curino nieje problem si najst kamarata len musis vediet pouzivat hubu a ked to nejde hubou tak aj pastami a len for fun poviem ze ja som si raz tak urobil respekt a nasiel kamaratou ze som jednemu spoluziakovi rozbil hubu kde je vola ta je sila xD
mno inac aj ja mam hroznu triedu co triedu aj skolu hmm..
vsetci cu len blicovt a pod veci..ako neze by som to niekedy necela vyskusat ale mi to uz leze na nervy proste vsetci sa tak zmenili cu len machrovat nevyzerat trapne keby nahodou a pod..aprotom su to uplne uzasni ludia..hmm co uz.. /
nasa trieda je uplne o hovne, skoro zo vsetkymi sa v nicom nezhodnem a moja zivotna filozofia sa podstatne lisi od ich a napln ich rozhovorou tiez stoji na ********
no ja som zase v novej triede ale myslim ze kolektiv je velmi dobry a do triedy chodi len minimum ludi co maju nasrate v hlave cize keby som ich pozdravil tak by som sa dockal odpovede (na pozdrav samozrejme)
neviem ja som na strednej na ZS to bol taky kolektiv ze ak same intrigy (liezlo mi to na nervy)
teraz na strednej je to normalnejsie nevadime sa nieje kazdy z kazdym kamarat ale tolerujeme sa a ked ide do tuheho jeden druheho podrzi bez ohladu na to kam patri takze ja som spokojna
ja som mala horší kolektiv ..hadanie tam ani nebolo, len tam vznikla skupinka takých slepíc, ktore vsetko naokolo ohovarali a potom sa to prenieslo na celu triedu...cele 4 roky som skrz tých pár úbohých povrchučkých ludi nenávidela všetko čoho sa týkala škola....
.. tak co sa chalanou tyyyka su uplne ppc... ale tak .. akosi okrem jednej dvoch spoluziacok... nic moc co sa baab tyyka .. ... akosi zavidia.. tomu, ze dokazem vypotit pri tabuli aspon nieco a nezaoberam sa tyym.m... kam pojdem cez vikend .. a aku maam novu manikuuru ... ... a vobec mi nevadi ake su.. pretoze chodim do skoly koli sebe a nie koli nim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ahľad=ohľad
aj ja mám úplne na nič väčšinu triedy...
počuj,to akože fakt ťa mlátia?
A to ako riešiš?Rozbi im huby,pekne po jednom!
A čo sa týka mňa ja teraz na strednej nemám také problémy ale od 1-4 ročník na základke to bolo hrozné.To ako skúška života alebo ako to mám nazvať.Myslím že to poznáju všetci pretože do tej 4.triedy sa ešte aj dostánu cigáni a s nimi je to hrozné.Samé bitky.
Poradím ti,nikdy sa nedaj aj keď vieš že ten druhý je silnejší,bude vedieť že niesi nula a nechá to tak.A ak to bude riešiť s kamošmi,urob to isté.
To, s kamošmi je macher každý,ale počkaj keď toho dotičného stretneš samého jaky bude posraty.
A fakt sa nedajte,nikto.Alebo to riešte políciou ak to už bude fakt v zlom stave.
NEZNÁŠAM ,,BITKÁROV´´...
vsetci cu len blicovt a pod veci..ako neze by som to niekedy necela vyskusat ale mi to uz leze na nervy proste vsetci sa tak zmenili cu len machrovat nevyzerat trapne keby nahodou a pod..aprotom su to uplne uzasni ludia..hmm co uz.. /
teraz na strednej je to normalnejsie nevadime sa nieje kazdy z kazdym kamarat ale tolerujeme sa a ked ide do tuheho jeden druheho podrzi bez ohladu na to kam patri takze ja som spokojna
ale inak je vsetko v pohode