Ahojte mám taký problém. Dnes som sa s bratrancom hrala a spadla som na kolená. Nebuchla som sa veľmi len tak trochu. A odvtedy ma hrozne začalo bolieť koleno. Nemôžem ho ani poriadne zohnúť, začne ma to pichať a bolieť. Už som si to trochu rozhýbala ale
ono, ze to moze byt take zvlastne, ze sa to neprajuvuje ako zlomenina, ale moja spoluziacka si udrela pri hadzenej laket a po tyzdni zistila, ze dnu nekde ma puknute...
Máš aj opuch?? Pred nedavnom som si dosr.l koleno. Najprv som si myslel, že to mam len presilené, ale úpo návšťeve doktora sa ukázalo, že je to natiahnutá šľacha. Dosť nepríjemné a mesiac som to liečil.
Bud ti moc napuchne s tym pojdes do nemocnice, a zoberu ti vodu z kolena, alebo ti len trochu napuchne, tak asi s tym tiez pojdes do nemocnice, a povedia, ze to prejde, alebo to prejde.
Záleží od toho, ako si spadla. či máš koleno "len" narazené, alebo si ho dostala do neprirodzenej polohy a máš niečo (ako kolega hore spomínal) so šľachou (skrížený väz - ACL). A RTG ti moc nepomôže, jedine ak by si mala poškodený meniskus (nepredpokladám). Zranenie svalového alebo šľachového charakteru je vidno až na magnetickej rezonancií, alebo artoskopií. Niečo podobné mám za sebou.
@ivkaondo nepamätám si čo som si na to dávala (asi tu alpu predpokladám alebo octanovú masť) ale viem, že som to mala previazané a asi do týždňa mi to zmizlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najmudresie by bolo ist k lekarovi, cez net sa diagnoza neurci..
snáď si pamätám správne