Ja som toho názoru že pravá je len jedna, taká s ktorou k sebe ozaj patríte...ale je otázne či spolu aj budete, napr. pokial ste sa už pred tým pre volačo rozišli a situácia vám to teraz nepraje bla bla bla to ma zas nikto nepochopí tak to nebudem ani rozpisovať, to je jedno..
Lúbiť sa dá viacerých, či už menej, alebo viac, každý to pociťuje inak, no nikdy sa to nebude rovnať tomu, koho sme milovali..
Ja osobne si myslím , že len ten kto nedá celé srdce do všetkého na 100% nevie čo je láska ...
Hoci aj na 1000x všetko je láska len jej energia a intenzita okolnosti farba, súlad je iný ,ale je to Láska a tá je všeobecná všeobímajúca a všadeprítomná.
koľkokrát?...nooo, dokedy nenájde toho pravého, je to individuálne. Skutočne milovať dokáže vyzretá osobnosť, počet sa nedá určiť, ale veľa toho skutočného asi za život nestihne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Z vlastnej skusenosti..
Lúbiť sa dá viacerých, či už menej, alebo viac, každý to pociťuje inak, no nikdy sa to nebude rovnať tomu, koho sme milovali..
Ale len dovtedy, kym sa z neho nestane skeptik.
Ale to nie je o tom, ze vy si poviete ' odteraz to beriem takto a takto a hotovo' .
Skutocneho skeptika uz nezmeni nic.
Takze skusme sa menej podvadzat , menej sa zranovat a neobit zo seba navzajom citovych mrzakov co vy na to ?
Hoci aj na 1000x všetko je láska len jej energia a intenzita okolnosti farba, súlad je iný ,ale je to Láska a tá je všeobecná všeobímajúca a všadeprítomná.
Hawk!
koľkokrát som tú pesničku počula...
a koľkokrát som rozmýšlala nad pravou láskou...
mať rada, tak naozaj z laśky možem zopár krát
...dva krát či tři krát...
ale verím tomu stále naivne, že pravá láska je len jedna, tá čo bola stvorená pre mňa
som hlúpa, ja viem
idem si pustiť tú pesničku