mysliaci si o sebe, ze nie ste pritazlivy alebo dobre vyzerajuci ste ochotny sem dat svoje foto na ukazku samozrejme za podmienok, ze nemate svoju skutocnu profilovu fotku...??? len tak skusam kolki sa odvazia???
btw co to ma s odvahou? nehrozi ze by som sa vobec za fotakom naciahol kvoli tvojej ankete, nie este fotku robit a davat ju sem...uz aj toto pisanie ma vycerpava =D
Nemám rada ten pocit, že nemôžem ísť kľudne po ulici a zazerať na ľudí a nevedieť, či ma nebodaj niekto z nich nespozná, ale ja o tom vôbec nebudem tušiť. To je na hovno.
@22 Obávam sa, že keby si ma aj číírou nešťastnou (teda pre teba) nááááhodou stretol a spoznal a ja by som si to všimla, tak by sa mi ten kanister, plný kyseliny sírovej, čo so sebou vždy pre istotu nosím, konečne hodil.
@krutafunebracka mne sa to síce veľmi nepáči, ale keď sme boli deti, boli sme si dosť podobné... aspoň podľa tej fotky... ešte aj tá medzierka medzi zubami... uf...
napr ja mám tiež momentálne na profilovej fotke seba... Aj keď mi vidno len čiapku a oči a ruku, ale to je jedno... Nemyslím si, že som atraktívna... No niekedy sa mi podarí vyzerať k svetu
boze ludia....vsetci tu davate komenty akoby Vas niekto nutil do toho....otazka znela "kolki z Vas" nie "nahodte sem foto bo Vam poslem trojskeho kona do pc"....sigh, get a life...
Navyse ma vobec neprekvapuje jak rychlo ste tu poniektory dokazali zmenit temu, ale to bolo ocakavane kedze sa tu objavila krutafunebracka....
Nik Vas do nicoho nenuti davate cloveku odpovede v style akoby Vam ukradol lizatko.....
Prisambohu, ze cloveka necaka nic dobre v reale a uz ani na internete si nemoze normalne pokecat lebo ho s prepacenim vsetci poslu do pice....
Ale diky aj vasu ucast na pribijani klinca do "rakvy"...aj toto mi pomohlo si ovela viac uvedomit preco ne-"chcem" vypadnut na lod...
tak kedze tu nikto nic nedal ta dam aspon ja.....nejakeho random typeka ....ale zajtra potom postnem seba, aspon nejaku normalne vyzerajucu foto, ak zozeniem
@wampirekiss Ale predtým mi písal, že stretnime sa na feste a ja že NIE, že to je veľmi zlý nápad, lenže on just stále, že stretnime sa a keď som tam bola a všimla som si ho v diaľke, že si ma všimol, tak som začala zdrhať, ale on ma dobehol (čo som si žiaľ nevšimla) a vybafol na mňa: „Čau, Baša!“ (alebo niečo také proste) a ja som mu tuším povedala, ani sama som to vtedy moc nevnímala, čo vlastne vravím: „Niéé. Kuš; daj mi pokoj.“
Ja viem, bolo to hnusné, ale ja som si to vtedy akosi neuvedomovala.
Podla mna nejde pri pridavani profilovej fotky o to ci je niekto pritazlivy alebo ci si to o sebe mysli Nikdy som sa nezamyslala nad tym ci si mam dat do profilu fotku preto ci som skareda alebo pekna... Komu sa moja fotka nepaci nech nepise... a komu sa paci nech napise tazee asi TAQ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
je perfektna
mne neslo o to ide aby ste videli mna, len ci sa tu najdu ludia, ktori su ochotni zverejnit svoje skutocne foto....
Takže aj keby sa niekomu zdalo, že by ma mohol podľa nejakej fotky poznať, tak TRT.
ta a hadajte kery som ja!
a ci som pritazliva si myslim ako kedy y ako sa citim.. a fotku mam v albume a nemienim sa tu pretrcat
Raz ma prepadol jeden chalan z pokecu a odvtedy sa so mnou už nebaví.
Navyse ma vobec neprekvapuje jak rychlo ste tu poniektory dokazali zmenit temu, ale to bolo ocakavane kedze sa tu objavila krutafunebracka....
Nik Vas do nicoho nenuti davate cloveku odpovede v style akoby Vam ukradol lizatko.....
Prisambohu, ze cloveka necaka nic dobre v reale a uz ani na internete si nemoze normalne pokecat lebo ho s prepacenim vsetci poslu do pice....
Ale diky aj vasu ucast na pribijani klinca do "rakvy"...aj toto mi pomohlo si ovela viac uvedomit preco ne-"chcem" vypadnut na lod...
@57 Načo ma potom spomínaš hneď v prvom príspevku a serieš mi do huby niečo, čo si len ty myslíš?!
po druhe: vedel som, ze ak ta spomeniem tak nejakym svojskym sposobom okorenis tuto temu ako ta poznam
Pokial ta to urazilo, tak sorry...uz si ta doslovne "nebudem brat do huby"
Ale inač by to bolo zaujímavé, keby si niekto trúfol dať tie fotky.
[/img]
tak kedze tu nikto nic nedal ta dam aspon ja.....nejakeho random typeka ....ale zajtra potom postnem seba, aspon nejaku normalne vyzerajucu foto, ak zozeniem
kua nejde to...tak nic
Ja viem, bolo to hnusné, ale ja som si to vtedy akosi neuvedomovala.
to radsej ked ta uvidim mam byt ticho? ..lebo niekedy sa mi zda teda ze som ta asi videla ak chodis do oneho..ale nebudem to tu takto verejne
@wampirekiss Ak je „oný“ nejaký šenk, abo kýho frasa podobného, tak na 100% nie.