asi 7 ....
a internetový test neviem či sa ráta... plus kolokvium + zrušenie predmetu (kedy bude sme zistili až v októbri a vôbec mi to nesedelo do rozvrhu
Skusky tusim 5, ale len jedna je tazka, ostatne si staci pozriet a izicko Chcem si skusit zadelit predtermin z tej tazsej a dropnut na papier nejaky heavy knowledge, nech sa s tym potom nemusim ondit cez skuskove
Ugh, jebe, 13? Ani predmetov za obidva semestre tuším nemám toľko.
Dve budú myslím v pohode a mikrobiológia je pre mňa iná dimenzia, v inom jazyku.. Preto sa aj spolieham na dobré výsledky, lebo nemôžem mať ani najmenšie pokušenie sa na to vydrbať
zas zalezi od skusky, ja mam najviac skusiek v semestri asi 4. Ale ked mate skusku na ktoru sa treba pred nou ucit napr. 150hod a viac, tak neviem jak by sa tam dalo vobec vopchat viac
asi 7.
jeden predmet neviem, čo ešte bude ale asi ho už mám hotový
a normál skúšky mám teda 4.
a 2 predmety mám, že priebežné hodnotenie, čo bude rovnako kurevsky ťažké ako skúška ale nenazvú to skúškou aby sme to robili aj teraz a v lete máme zase z toho skúšku.
jebe im to na fakulte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
lebo ja mám tento semester 13 a príde mi to hrozne veľa , teda neviem minulé roky som mala tak 6-7 max. pritom sú to všetko povinné predmety
A akurát včera som zistila, že prvú mám už o necelé dva týždne, čo ma trochu desí
a internetový test neviem či sa ráta... plus kolokvium + zrušenie predmetu (kedy bude sme zistili až v októbri a vôbec mi to nesedelo do rozvrhu
+ u nás je kolokvium a skúška to isté
aj to čo je zápočet je vlastne skúška
Dve budú myslím v pohode a mikrobiológia je pre mňa iná dimenzia, v inom jazyku.. Preto sa aj spolieham na dobré výsledky, lebo nemôžem mať ani najmenšie pokušenie sa na to vydrbať
a pri troch predmetoch ale zatiaľ absolútne neviem, či ma k nim vôbec pustia, takže sa úplne najlepšie teraz cítim
a absolútne netuším ako sa mám prihlásiť na tie termíny, lebo mám pocit, že aj február by bol príliš skoro ale zas závidím všetkým tie ich predtermíny
jeden predmet neviem, čo ešte bude ale asi ho už mám hotový
a normál skúšky mám teda 4.
a 2 predmety mám, že priebežné hodnotenie, čo bude rovnako kurevsky ťažké ako skúška ale nenazvú to skúškou aby sme to robili aj teraz a v lete máme zase z toho skúšku.
jebe im to na fakulte.