Vydrzala by som hocikolko, akoze co by mi zlyhali zivotne funkcie alebo co? neviem chodim tam na 8 hodin a dalsich 16 z dna mam volnych, tak kym by som nedostala nejaku chorobu asi by som vydrzala do nekonecna.. ale prijemne by to nebolo
Aktualne som 23 deň za sebou v práci a už mi z toho dobre .... ešte tri prežijem a koniec,vďaka bohu maximalne viem vydržať mesiac, potom som už na všetkých nepríjemná
záleží čo práve robíme...niekedy som v prdeli po dvoch, niekedy zas v pohode celý týždeň...no keď som videl rozvrh na tento týždeň, tak v stredu už budem k.o
Myslela som si ze dam za sebou tak 2 dni (kedze este nemusim a je to dobrovolne a ani peniaze nie su dovod) ale jun-september som robila po-pia od 6:30 (!!!)do 15:00 a cez vikend tiez osmicky (aj ked to vacsinou iba jednu) a nemala som s tym az taky problem kedze som to dala do konca a este som chodila vacsinou na bicykli (2x8km) takze som schopna uz asi vsetkeho
Ja som szčo, čiže niekedy aj každý deň, keď treba a aj keď máme školenia a porady a niekedy aj týždeň nie, okrem toho plánujem byť denný doktorand, čiže tiež to nie je tá klasická práca, tak tiež to bude snáď podľa potreby
Teoreticky niekoľko mesiacov, ale jeseň a jar robím málo popri škole a v zime nerobím, ale tak od nejakého apríla do októbra nerobím dokopy možno 2 dni
5 osem hodinoviek do tyždna je na moj psychický stav dosť, istý čas som mesiac v kuse ťahal 6 osemhodinoviek do týždňa (muselo sa vtedy) a bolo to na mňa priliš už, čiže tam je môj limit ..
chcem chodiť do práce ideálne 4 x 4 ... 4 dni po 4 hodiny by bol ideál a ani by som sa už nesťažoval vôbec na nič
@melancholik ja szco som - cez tyzden cca. do 3tej reklamka- prevazne obalove dizajny (ale aj nezazivne picoviny ofc) a krome toho vlastne zakazky - ui a web dizajn.
..ale mala som najsuper robotu isty cas to boli screeny do hry, to by som este brala zas, to bola robota kde by sa kazdy tesil (pivo, trava, sluchatka a rob!)
.. proste, ked to, co robis mas jak hobby a toto ani nikdy nieje monotonna cinnost a mam vlastnu ruku v 90% veciach tak som vdacna za taky job
V predchádzajúcej práci som robila 9 dvanásťhodinoviek po sebe a skoro ma porazilo, som bola dosť mimo z toho. V súčasnej robote som od 7:30 do 15:30 a v piatok poobede mám dosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ideálne žiadny deň, ak sa tým myslí "práca, ktorá oslobodzuje".
Ideálne 24/7, 365 dní v roku, ak sa tým myslí práca na vlastnom intelektuálnom rozhľade a duchovnom raste.
max 4
chcem chodiť do práce ideálne 4 x 4 ... 4 dni po 4 hodiny by bol ideál a ani by som sa už nesťažoval vôbec na nič
..ale mala som najsuper robotu isty cas to boli screeny do hry, to by som este brala zas, to bola robota kde by sa kazdy tesil (pivo, trava, sluchatka a rob!)
.. proste, ked to, co robis mas jak hobby a toto ani nikdy nieje monotonna cinnost a mam vlastnu ruku v 90% veciach tak som vdacna za taky job