no tak ono to zalezi od toho ako ti saju rozvrho ...mozes mat cvika dva dni a zvysok len prednasky ...abo ti mozu hodit kazdy den jedno cviko ...niekedy sa stane ze je clovek od rana do vecera v skole......fakt to zalezi len od toho ako su volne miestnosti na skole a ako maju cas dany ucitelia...
Zavisi to od skoly, od zapisanych predmetov aj od tvojej aktivity. Na Katolickej univerzite na FZ boli povinne este aj prednasky, na Zilinskej na FRI bola este aj polovica cviceni dobrovolna... zaujimave je, ze na niektorych cviceniach, kde sa ucast nekontrolovala bol vecsi natresk ako na tych, ktore boli povinne.
Ale vo vseobecnosti: lenivci a posledne rocniky chodia do skoly 1-2 dni v tyzdni, snazivci denne a ostatni, ak si spravia dobre rozvrh, tak 3-4 dni do tyzdna.
No neviem kam sa zaradim ja, ale ja chodim do skoly iba v pondelok a utorok, sedim tam od rana do osmej do vecera do siestej a cely tyzden mam potom volno. Urcite je to lepsie ako kamarat, ktory ma tolko predmetov ako ja, ale sere sa do BA kazdy den pretoze ma jednu prednasku rano o deviatej, dalsiu veer o piatej, dalsi den napr. jednu na obed, dalsi den tri poobede. Je to o stasti.
Ja som mala minuly semester az 5 dni. Som sa v piatok trepala do skoly kvoli jednemu cviku Aj teraz by som mozno mala, ale asi sa mi to podari spravit na take 3, 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
cize tento semester sa ucim tri dni do tyzdna
Ale vo vseobecnosti: lenivci a posledne rocniky chodia do skoly 1-2 dni v tyzdni, snazivci denne a ostatni, ak si spravia dobre rozvrh, tak 3-4 dni do tyzdna.
ale hej to závisí od školy, ale každý semester som mala jeden deň v týždni voľno