mám paušál a mesačne to vychádza aj s takým tým internetom na 27 Eur.... ale mám 100min do všetkých sietí plus 2000min od 18 ale osobne mi to príde aj tak veľa mesačne za telefón....
Už pár mesiacov som nepretelefonoval ani cent - nemám rkedit a dobijem si ho, až keď mi bude hroziť, že mi skončí platnosť karty.. Ak niekto niečo potrebuje, zavolá mi, ak niečo potrebujem ja, nejako sa vždy dovolam =D
0 € Keď dakto dačo chce, tak mi zavolá sám. A ja väčšinou volám len našim a to ich len prezvoním. A inak, väčšinou smskujem alebo som na nete a to je tak tých 6-7 € mesačne
35 je celkový účet za paušál každý mesiac a z toho štvrťka s @wladi m a smskami bo on keť sa rozohní tak mám mobil v pohotovosti aj na záchode do čerta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Prišla mi faktúra presne na 2,25€ .
ALE,mám tam voľné minúty.
A prevolala som 48 minút.
najvyssia bola tusim 117 eur
Ale presmskujem za mesiac aj tridsať euro
Raz som mala účet 3000 sk, za dva dni. Odvety som odpojená od možností volania.
Ja mám problém za pol roka 10€ prevolať. =D
nemám s kým veľmi telefonovať jedine tak so zlosynom
keď som mala kredit tak mesačne takých 10 eur
ale väčšinou sú to hovory s @tonicka ou
Míňam ich výlučne na internet a telefonáty typu ,,Kde si? Doma? Ja?No, vlastne tiež. Ani mne sa nechce. Sereme na to, že? Ok, čau."
Sukromne max. do 50 EUR.
outú sú pHáni!
Easy plus = polovicne volania sms atď. do vsetkych sieti na cely mesiac
je to vacsinou s holkou a naj kamaratmi, co sa nestihne z oci do oci to sa stihne cez fon no...