spravila som tú chybu, že mám hnusný dvoj gigový najškaredší mobilný internet od T-mobileu a nadávam naňho už dva roky (konečne mi končí zmluva). Je to preto, lebo sa furt hýbem a net často jednoducho potrebujem, nech som hocikde, v prvom ročníku som sa dvakrát sťahovala a ani na jednom mieste nebol net.
A tento rok to bude takisto, len asi zväčším objem dát a budem platiť ešte viac
Ja mám u mami NEOBMEDZENÝ net a mesačne platí 11,94 €
A u oca mám OBMEDZENÝ a platí za mesiac 30 € čo je podla mňa blbosť, pretože ani filmi nemôžem pozerať aby som náhodou neprešvihla.
Heh lebo každý mesiac platí tých 30 € a mne to na začiatku nepovedali že je obmedzený tak ja som si pozerala filmi a stále a stále (myslím samozrejme na nete a nie na DVD-čku) a zrazu prišiel k nám účet že 335€ !! Hehe...nemusím ani spomínať že oca skoro s toho šlahlo...no ale nebola to moja chyba, mal mi to povedať skorej...heh xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Chcem vedieť, že či som sama, čo tak veľa platím, kvôli tomu, že bývam v takej diere
19,80 € / 596,49 Sk
A tento rok to bude takisto, len asi zväčším objem dát a budem platiť ešte viac
A u oca mám OBMEDZENÝ a platí za mesiac 30 € čo je podla mňa blbosť, pretože ani filmi nemôžem pozerať aby som náhodou neprešvihla.
Heh lebo každý mesiac platí tých 30 € a mne to na začiatku nepovedali že je obmedzený tak ja som si pozerala filmi a stále a stále (myslím samozrejme na nete a nie na DVD-čku) a zrazu prišiel k nám účet že 335€ !! Hehe...nemusím ani spomínať že oca skoro s toho šlahlo...no ale nebola to moja chyba, mal mi to povedať skorej...heh xD