Učím sa až pred testom/skúškou a ak mám spraviť nejakú prácu tak vtedy...inak sa neučím pravidelne, ja to aj tak dovtedy zabudnem, takže to pre mňa nemá veľký zmysel
Ja sa učím len pred skúškami a pred zápočtami..pred skúškou pár dní pred tým neviem kolko hodín denne a pred zápočtom max.2 dni predtým a tiež neviem kolko hodín
nvm ako co ako kedy, snazim sa niekedy priebezne...ked sa nudim napr tak si nieco citam alebo co, ale len pori kompe a baveni sa so spolubyvajucimi... takze sa nesustredim len si robim prehlad inac cez skuskove pred skuskou ...keby skor ta to zabudnem
tak pocas semestra sa ucim len na zapocty taz tyzden pred a tolko asi aj na skusky, neucim sa kazdy tyzden, ked nie je co skor rozne perzenatcie, referaty a seminarky treba robit a tomu sa venujem tie 2 hodiny tyzdenne cca
no ale u mna je to fakt,ze kazdy den. ja si normálne nepamatam den,ked by som sa neucila to sa nedalo. my sme mali vkuse pisomky alebo ustne preskusanie ci uz na znamku alebo proste na +/- ,takze som sa pripravovala nonstop. a nehovoriac ked isiel test,pisomka,skuska. ale tak jazyk sa narazovo neda. akurat tak literaturu som sa ucila tak naraz,ze som to dala cca za vikend-dva,ale z toho si teraz uz pamatam fakt minimum
my nemame ziadne ucenie, ziadne testy, len robime projekty kazdy druhy tyzden a ked robime projekt tak to tak 2-3 hod kazdy den alebo sa to da za jeden den naraz
@jozotraktorista@ryuk hej mame jednu skusku na konci semestra a ta vyzera tak ze zase len spravit projekt a odprezentovat ho (myslim ze webstranka s videom) a kamaratka co je tu druhy rok na tom istom odbore vravela ze oni nemali nikdy ziadny test a ze sa nikdy nic neucila (ziadnu teoriu, samozrejme kodovat sa musim ucit) :ehm:
@jessiqa no ja bohuzial nie som na takom kreativnom odbore ako ty, takze ja som mal seriozne 4 pisomne skusky a jednu ustnu za 15 kreditov a to aj take ze danske obchodne pravo...
ale viem ze napr. marketing management urobili len nejaky trapny projekt a mali hotovo.
Nebudem hlasovat,kedze je to individualne. Napriklad minuly semester sm sa cez tyzden ucil tak max. 2hodiny, a zimny semester aj vyšše 50 hodin,kedze ten bol veelmi narocny.
Cez skuskove sa denne ucim aj 12hodin
@ryuk nie ja som taka nechapava all the time :happy:
@jozotraktorista no tak ja som si dobre vybrala ale necakala som ze to bude az tak velmi "bez teorie"...teda,ja som neni moc na biflovanie sa, takze na taku skolu kde je vela ucenia by som nesla
@mardzi93 zealand institute of business and technology - Dansko
hmm, uvidime, doteraz vela zadani/projektov/semestralky, pomedzi to zapocty a cez skuskove som to mal dokonca kludnejsie ako cez semester,
memorovania su naprd., lebo si ludia z toho velmi malo pamataju, neznasam taky typ ucenia
uvidime ako teraz, predpokladam vela timaku a dalsia kopka zadani (z jedneho predmetu som raz maval na kazde cviko pripravu, na nom ulohy, po nom ulohy a 3x zapoctovka pomedzi,
Kebyže nejaký denný priemer, ta nepíšem nič...ale ta ako týždenne?! To odkiaľ mám vedieť? Hlavne, keď sa ten kolobeh eštelen začína... a každý rok je vždy iný.
ja sa všeobecne učím veľmi málo, nielen počas semestra, ani pri skúškovom som to nejak nepreháňala ale vždy si vravím, že sa budem učiť viac, svedomitejšie, snáď sa mi to raz podarí
ešte neviem ,kdze som absolvovala zatial prvy tyzden. ale momentalne si poznamkujem obligatory reading a ide ma z toho pototo jako kebysom mala nacitavat vsetky tie veci a tihat pri tom tie seminartky, progejtky a tak, tak by to vychadzalo na VELA, ale ako sa poznám, nebude to tak vyzerať
na mojej výške sa učíme iba na prednáškach, doma tomu čas nevenujem, doma už len pracujem na veciach do školy - akože okej, semtam si prečítam nejakú literatúru... ale to nie je učenie, či? . hmmmm. neviem teda čo sa berie u mňa za učenie a čo nie. ťažko povedať v mojom prípade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak ja som ten typ, čo si všetko nechá na poslednú chvíľu a vyhovuje mi to
@2 oproti ostatným - mám pocit, že túto školu môže dokončiť len niekto, kto popri nej nemá žiadny život
Veru tak, nemáme žiadne memorovanie (zatiaľ) a myslím, že ani žiadne nebude.
ale viem ze napr. marketing management urobili len nejaky trapny projekt a mali hotovo.
Cez skuskove sa denne ucim aj 12hodin
@jozotraktorista no tak ja som si dobre vybrala ale necakala som ze to bude az tak velmi "bez teorie"...teda,ja som neni moc na biflovanie sa, takze na taku skolu kde je vela ucenia by som nesla
@mardzi93 zealand institute of business and technology - Dansko
memorovania su naprd., lebo si ludia z toho velmi malo pamataju, neznasam taky typ ucenia
uvidime ako teraz, predpokladam vela timaku a dalsia kopka zadani (z jedneho predmetu som raz maval na kazde cviko pripravu, na nom ulohy, po nom ulohy a 3x zapoctovka pomedzi,
ale teraz planujem aspoň 2 hodinky denne (+ prekladař si texty, čítař povinnú literatúru, čítař ruské knihy a táq)
aaaa az teraz som si vsimla,ze v nazve je tyzdenne a ja som precitala denne nevermiiind