Ahojte..Všimla som si,že dosť často sa tu rozoberajú témy o chudnutí, zdravom stravovaní,ale ešte nikdy som sa tu nedočítala,koľko Kj alebo Kcal by som mala jesť keď sa snažím schudnúť takých 7 kíl..Budem veľmi rada, ak sa tu nájde niekto,kto mi poradí. Ď
Nejesť ti nepomôže treba behať, skákať, plávať a cvičiť + neprežierať sa nejesť cukry a tuky. A k tým KJ nesmieš viac KJ ziesť ako spáliš počas dňa » www.myfitnesspal.com/tools/bmr-calcu... pre výpočet max dennej davky KJ
@creeson tiež to rozprávam priateľke. Je to s ňou ťažké Nejesť ma skôr opačný účinok, pretože potom si telo veľkú časť z toho čo zjesť ukladá do tukových zásob na horšie časy. Ale nesúhlasím s tebou, že netreba jesť tuky a cukry. Všetkého treba, ale v primeranom množstve a samozrejme sa neprežierať.
nie menej ako 1200 kcal-zhruba, u kazdeho je to ine, ale je to take vseobecne cislo. tolko kcal spali ludske telo pocas dna iba tym, ze zijes, ze ti pracuju organy a vsetko.
pocitat kalorie velmi neodporucam, kedze sa to vie lahko zvrhnut...skor je dolezitejsie si uvedomit, ze 300 kcal z nejakeho ovocia/zeleniny/orieskov alebo kuracieho maska ci nejakych ovsenych vlociek je ovela lepsich, nez 300 kcal zo sladkosti, bieleho peciva alebo hranoliek.
@adsy Nejesť vôbec, to určite ma efekt že stratíš svaly aj tuk ostane kosť a koža Ale práveže jesť musíš ale po malých dávkach a aspoň 5x denne aby sa ti zachoval zvýšený metabolizmus + pohyb od ktorého sa chudne. Tuky a cukry nejesť preto lebo tam s tými KJ to prešvihneš raz dva a načo je ti potom pohyb keď zjem 1/2kg slaniny a a tým pohybom ten príjem/výdaj energie možeš len akurát vynulovať
@theextreme presne tak a este aj to na biochemke hovorili,ze musis vydrzat zdravo sa stravovat minimalne 21 alebo 28 dni(presne uz si nepamatam),aby si metabolizmus zvykol,potom je to uz lahsie. ak je to menej dni,tak to nema efekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
napr.: zješ jednu horálku ktorá má 525 kcal a behaním za jednu minútu spáliš 8.47 kcal
a 525 : 8.47 = 61
čiže by si mala behať 61 minút
ale neviem či je to pravdivé
pocitat kalorie velmi neodporucam, kedze sa to vie lahko zvrhnut...skor je dolezitejsie si uvedomit, ze 300 kcal z nejakeho ovocia/zeleniny/orieskov alebo kuracieho maska ci nejakych ovsenych vlociek je ovela lepsich, nez 300 kcal zo sladkosti, bieleho peciva alebo hranoliek.
Problem ludi je prave v tom, ze jedia tak, aby boli prejedeni, pricom staci jest len tolko, aby sa zahnal hlad.