tazko povedat ak su to knihy na nejaku temu ktora ma zaujima tak sa daj aj 5 za rok ale ak to bude nejake literarne dielo ako vo vseobecnosti pozname no tak v tom pripade dovidenia.
to je podmienené hlavne tým, akú by som mal zručnosť v písaní a tak a momentálne cítim že nie je vonkoncom rozvinutá, čiže možno tak jedna podpriemerná kniha ročne
ale ak by sme to brali z hľadiska invečnosti tak nápadov mám hojne, a viem si mnoho z nich predstaviť aj v knižnej forme
čiže tak 20 kníh ročne, čo je nereálne ale povedzme žeby som písal ukrutnou rýchlosťou
ale ak by všetko išlo, tak možno reálne najviac asi 5 kníh, ale aj to je veľa, určite by som nedovolil aby to bolo prvoplánové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hmmm...U mňa je to podobne, keď máme písať sloh...vždy sa rozpíšem až ku koncu hodiny a potom nestíham, takže to píšem hneď načisto :
A podľa toho, že aké knihy - novely, romány, rozprávky, drámu ?
ale ak by sme to brali z hľadiska invečnosti tak nápadov mám hojne, a viem si mnoho z nich predstaviť aj v knižnej forme
čiže tak 20 kníh ročne, čo je nereálne ale povedzme žeby som písal ukrutnou rýchlosťou
ale ak by všetko išlo, tak možno reálne najviac asi 5 kníh, ale aj to je veľa, určite by som nedovolil aby to bolo prvoplánové
neviem ako inak poňať tú otázku, či s tými knihami mám byť spokojný ja, vydavateľ, priemerný čitateľ alebo kto...
ak niečo aspoň priemerne čitateľné a rozumnej dĺžky, asi by mi ani ten rok nestačil, tobôž ak by som musela nasilu vymýšĺať námet