@xobni9587 vieš čo, ja som bola na gympli, učila sa tak na 2-3, v štvrtom ročníku som ledva prišla do školy, slovenčinu mala na háku, povinné diela nikdy nečítala, ale cez akademicky som sa zaťala, učila sa od 7 do 19 vkuse, a bum anglina pisomna 100% a ustna na štyri jednotky, takže klud, zrobiš to, aj väčši debili odomna zrobili, jedna povedala tri vety na slovine a dali jej 4ku, je to len taka fraza, ak nejsi vypatlanec čo aspon dačo vie tak zmaturuješ
O ústnu alebo písomnú časť ani tak nejde, ale keďže som na odbornej škole, tak robím aj praktickú časť a to zahŕňa veci ako je účtovanie v Omege a vytvorenie zájazdu. Nuž, šťastie na učiteľa, ktorý vie vysvetľovať účtovníctvo náš ročník nemal.
@xobni9587 Jééžíš dpč.....ešte si nebol ani na prvej skúške a už stresuješ, že nespravíš tretiu...Rozumieš tomu, čo ti píšem? Preháňaš...od nás dali maturitu aj tí čo sa vôbec neučili!
@Marcello1111 Toto je vyjadrovanie hodné 28 ročného muža. Ak si zmaturoval ty, tak ja zmaturujem určite. Ďakujem, si mi práve dal nádej ako ešte nikto.
@xobni9587 Nevyhovaraj sa na učitelov to robia zbabelci ; a ak sa z toho účtovania na teba nič nenalepilo tak si mala ísť na učnovku.....ja som chalan mam maturu zo zdravotky nemohol som sa vo veľa veciach porovnávať na praxy s babami, hold som chlap a zmaturoval som na 1x...tak sa prestaň vyhovárať a špekulovať veď je to hrozné....neverím ak niečo niekto študuje a nevie či urobí prax tak je buď blb alebo.........
@kierkegaard Nevyhováram sa na učiteľov. Ale ak niekoho vysvetlovanie tkvie v tom, že tri roky niečo píše na tabuľu a ani raz nepoužije reč na to, aby to vysvetlil a jeho jediné vysvetľovanie je, že to napíše znovu a povie "Veď vieš ako?", tak automaticky získavam právo na sťažovanie. A nie, nepreháňam.
@xobni9587
hamuj chlape, hamuj....
a rob všetko preto aby si nemusel robiť opravné...
nemám rád, keď niekto plače dopredu čo by bolo, keby bolo a zisťuje, ako sa uliať z príprav na maturitu, namiesto poctivej práce...
ak mieniš aj v bežnom živote robiť takéto podvody zle dopadneš...
Mysli na to, co je bližšie, ešte nemáš za sebou ani druhý opravny a riešiš... Ľudia robia aj tak, že kúpia fľašu, tým učiteľom sa tiež nechce jedného človeka dokola skúšať s treba ich len motivovať, nejde o podvod, len im pomôžeš rozhodnúť sa správne.
Takto dopredu rozmýšľať pffff... ja sa akurát trápim nad angličtinou. Ale tak pokiaľ nenazbieraš 33% z testu z angliny či slovenčiny určite ťa zachráni sloh takže by som nehadzala flinku do zita čo sa týka z matiky tak neviem ako to je s tým ak nemáš 33% .asi ťa nepripustia k ustnej. ale v auguste či septembri su opakovačky. takže ešte budeš máť chvíľu času na doučovanie keby ťa rozum zradil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
hamuj chlape, hamuj....
a rob všetko preto aby si nemusel robiť opravné...
nemám rád, keď niekto plače dopredu čo by bolo, keby bolo a zisťuje, ako sa uliať z príprav na maturitu, namiesto poctivej práce...
ak mieniš aj v bežnom živote robiť takéto podvody zle dopadneš...
a ty mi nemáš čo klásť otázky...