Fúúú.... vôbec neviem. Ako viete (modré laky), u mňa sa tých mužov prestriedalo naozaj veľa, ale tak skutočne poblúznená láskou extra extra som bola dokopy asi 3x.
@paulieevans ono to bolo premna nieco vynimocne a mozem povedat ze tie zeny som skutocne miloval, nebol som iba poblazneny alebo co...lenze trochu som dospel a vytriezvel aj z naivity,toho sa bojim ze to uz nebude mozne...verit neprestanem ze niekedy moze prist niekto kto ma raz presvedci o tom ze sa to bude dat...ale skor som skepticky k tomu...vidim aky je svet a poznam sa...viem co je laska a kedy ju citim...z toho vychadzam
@melancholik To,ze si dospel a upustil/vyrastol z naivity je super ved,predsa to neznamena,ze sa nemozes zalubit a lubit niekoho je to podla mna ta krajsia laska, ta "dospelsia".
hanbim sa za to...raz, ale je to pre mna uz upne uzavreta kapitola...najhorsie bolo, ze ten dotycny bol moj spoluziak a vykecal to kazdemu...proste jebo... este do teraz sa to so mnou akosi vlecie hoci uz je to pasé ...
Ja asi 2-3x ale ako pociťujem tak každým sklamaním ako keby klesala kapacita "milovania druhého" či ako to nazvať proste už nedokážem až tak milovať ale zas ak by bola dotyčná neskutočne úžasná tak by som dokázal a vlastne nemusí byť úžasná stačí ak by ma milovala úprimne
dvakrat a vzdy to bolo neopetovane...iba jedna pusa bola, a na sex som ani nepomyslel....dodnes nerozumiem,preco ma tie zenske tak tahali za nos,ked ta zamilovanost zo mna vyzarovala na 100 metrov
a este som bol 3-krat vazne namotany,ale to nebola laska...
možno aj milionkrát ...ja ten pocit totálneho pobláznenia čo je pri zamilovanosti pociťujem často a veľmi ľahko sa zamilujem..ale niekedy stačia aj dva dni a vytriezviem ...ale ľúbila som iba raz
"Mám jisté zkušenosti s láskou, nebo si to aspoň myslím, ačkoli moje největší lásky by se klidně daly popsat jako "obyčejná slušnost". Krátce nebo i hodně dlouho jsem s někým slušně zacházel a on na oplátku slušně zacházel se mnou. Láska s tím nemusela mít nic společného."
Raz som bol zamilovany bol to zvlastny ale ona domna nebola nic sme nemali spolu len sme obcas vysli von a vseci kukali na mna ako keby som len existoval ja tomu som nechapal ze preco
Naozajstne tak sialene az ma z toho telo bolelo iba raz. Potom som sa zamilovala do mojho muza, ale uz to nebolo take silne pobluznenie ale triezva laska, odovzdanost, vdacnost. Myslim ,ze tak sialene clovek miluje len raz. Zamilovat sa vsak dokaze nespocetne vela krat a preto tvrdim ,ze clovek je polygamny tvor kedze sa dokazeme zamilovat znova a znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
naozaj neviem ako sa to rozlišuje
Aj keď mam teraz boyfrienda, ktoreho si nekonečne vážim ale... proste vtedy to bolo iné. Strašne intenzívne a naivné a platonické.
Ale tym nechcem nedajbože povedať že svojho draheho lubim menej. Len proste inak. Ja neviem.
Skratka naozajstne zamilovana som bola raz. Ale to nebola zalubenosť. To už bolo čiste šialenstvo. Som rada že ma to prešlo.
a este som bol 3-krat vazne namotany,ale to nebola laska...
ak hej, tak raz.
every time you love is the only one
@myschka zla, bezcitna! len za vlasy!
no napr. v Titanicu, tam ju mozes vidiet zretelne!
ale tak raz asi hej