tieto posledné razy už ani nechodím, lebo nechodím ani do práce a do prírody a do obchodu mi test netreba, a žijem si len vo svojej bublinke, takže snáď to ani nemám kde dostať/preniesť
Potvrdenie o negativite neznamena ze sme zdravi. Testy nie su uplne presne, a zachytia iba spicku najvyssieho stadia prechodu choroby, ale nezachytia drvivu vacsinu tych pred a po, takze vela ludi s modrymi certifikatmi mozu sirit chorobu dalej. Pritom existuju testy ktore zachytavaju vysledok s 95 percentnou uspesnostou, ale take testy nam pan premier nevybavil.
na PCR som bola 4x, na antigénovom asi 12x a 1x mi robili rýchlotest z krvi na protilátky... poslednú dobu sme testovaní každý týždeň a už mi to aj lezie nosom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale už vraj máme nejaké testy, kde ti vezmú krvz prsta a nešpárajú sa ti v mozgu, to by som v prípade nutnosti možno podstúpila
Ale tak testujú nás v práci, tak je to o to jednoduchšie ako čakať dakde vonku v zime a nemusím riešiť kam musím ísť. Zvykol som si.
2x celoplosne
1x pred vianocami..
3x januar
2x februar
chodim podla potrebya ako sa mi chce...