Sama asi nikomu, ale mne ked pocitame upelne vsetko, teda aj pokec v 13-tich rokoch, aj vysokoskolske tinder obdobie, tak to celkom bude viac nez 100, ak ako vazny vztah pocitame ten uplne najvaznejsi, sucasny, teda manzela. Medzitym som napocitala za tych asi 15 rokov 6 inych, o ktorych som si v danom case tiez myslela, ze su vazne
nikdy som nikoho neoslovila za umyslom vazneho vztahu ty tak oslovujes ludi? ze vidis babu "tato bude o 6 rokov a 129 dni maatkoou mojch detiL a ides si za svojim?
oslovila som mega vela ludi len tak ze som proste chcela, beznejakeho ocakavania
oslovila som tiez dost ludi pretoze sa mi pacili a nechcela som lutovat potom ze som to neurobila (alebo napr. nudila sa vo vlaku, na letisku)
A ak sa aj tinder rata tak tiez tam ziadne ocakavania neboli
a clekovo neznášam ked z človeka cítiš nejaky zámer
cisla si nerobim, ako wtf?
Tak som chlap a vždy som to musel začať ja, hoci niekedy ma to dosť prekvapilo, že žena sa mi ozvala prvá ... párkrát to tak bolo, no neviem prečo, možno som sa jej páčil, netuším..
S nikým s kým sa zoznámim neočakávam vzťah ale napísať nemám problém kedykoľvek komukoľvek a čokoľvek potom to niekedy dopadne tak že niekomu random napíšem nejakú odveci hlúposť v úplne nerozumnom čase lebo mi to zrovna napadlo..človek si musí o mne pomyslieť
Teraz úplne neviem ako mám tú otázku chápať. Akože oslovenie s vidinou potenciálneho vzťahu? Čo ja viem. Keď tak nad tým porozmýšlam... Tak možno 2-3ks? Asi možno bohvie :S
Ale skôr by som povedala, že to bolo tak, že som danú osobu podvedome "naviedla" aby on oslovil mňa a vzbudila som v ňom záujem i keď som možno mala skôr záujem ja ale spravila som to tak aby to vyzeralo opačne, predsa nebudem stíhačka
akože ja sa s ľuďmi zoznamujem rada ale nikdy to nerobím za nejakým účelom chodenia a flirtovania a tak čiže ťažko povedať,u mňa sú to náhody, že sa mi ten človek zapáči a chce ma a obvykle blbé náhody
V tom prvom príspevku som ofsem kecala
....
Oslovila som raz jedného len preto aby mi dal bývaly pokoj ... oslovila som jeho bratranca
Viem, že to bolo odomna hnusne, keďže to bol aj jeho veľmi dobrý kamarát A jasne že nesúhlasil, čo som aj čakala .. A tak som sa ho zbavila na veky vekov, teda už ma potom nekontaktoval a ani nerobil blbe scény a tak ...
...
No a za účelom vážneho vzťahu asi nikdy, v skutočnosti tých vzťahov nebolo veľa , len dva . Jedne krátky a jeden dlhy A vždy to prišlo z ich iniciatívy .
Čiže od takej 16 som ani nemala dôvod prečo niekoho oslovovať
@wistingher Sa tomu hovorí že otvorený vzťah, ak sa tak dvaja dohodnú, nič zlé na tom nevidím.
A ja teda hovorím wau na túto divnú otázku, lebo podľa mňa vzťah sa nehľadá tak, že idem písať ľuďom s tým, že kto sa chytí, s tým budem mať vzťah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ty mne povieš že wau.
ja som si toto nikdy veľmi ale nešiel a k tomu ani neviem ako začínať komunikáciu vacsinou, príde mi vždy očividny ten zámer a to ma od toho odradí
skôr si užívam keď niekto píše mne
oslovila som mega vela ludi len tak ze som proste chcela, beznejakeho ocakavania
oslovila som tiez dost ludi pretoze sa mi pacili a nechcela som lutovat potom ze som to neurobila (alebo napr. nudila sa vo vlaku, na letisku)
A ak sa aj tinder rata tak tiez tam ziadne ocakavania neboli
a clekovo neznášam ked z človeka cítiš nejaky zámer
cisla si nerobim, ako wtf?
A potom ma kamoška zoznámila s mojím serdečkom.
....
Oslovila som raz jedného len preto aby mi dal bývaly pokoj ... oslovila som jeho bratranca
Viem, že to bolo odomna hnusne, keďže to bol aj jeho veľmi dobrý kamarát A jasne že nesúhlasil, čo som aj čakala .. A tak som sa ho zbavila na veky vekov, teda už ma potom nekontaktoval a ani nerobil blbe scény a tak ...
...
No a za účelom vážneho vzťahu asi nikdy, v skutočnosti tých vzťahov nebolo veľa , len dva . Jedne krátky a jeden dlhy A vždy to prišlo z ich iniciatívy .
Čiže od takej 16 som ani nemala dôvod prečo niekoho oslovovať
A ja teda hovorím wau na túto divnú otázku, lebo podľa mňa vzťah sa nehľadá tak, že idem písať ľuďom s tým, že kto sa chytí, s tým budem mať vzťah