nepamatam si.. resp triedna sa este nerozculovala ...ale neviem..nie vela..uricte nie viac ako 50..ale bola som na chorej....ale tak do 50 hadam..dam vediet
spoluziak, ten bol za tento polrok v skole dokopy 2-3 tyzdne...furt je doma..alebo v meste...zo vs ma asi 5tky lebo nechodi na hodiny..a ak chodi, dostava 5ky
Tak ako prvé dva roky na strednej... 0 vymeškaných hodín ...
Ale teraz v 3 ročníku - v druhom trimestri budem už mať niečo...v prvom trimestri to bola tiež 0
V škole je zábava...žiaľ iba keď som v nej ja A to som nemohla robiť spolužiakom žeby som nechodila do školy
ja som mala raz jednu pretoze som zaspala a hrozne ma to stvalo. Ale teraz mam 66, lebo furt chodim k nejakym zubarom ocnym ale hlavne sutaze a vystupka z tanecnej
nam este nevraveli ale tyzden som bola chora a tie ostatne dni to som tak po jednom dni chybala dokopy asi tyzden..dva tyzdne=58 hodin ..tento rok som najviac chybala vecinou vzdy len do 6 hodin chybam ked idem zubarovi
no nieco do 200 ale to som mal zdavotne problemy a potom som sa nejak ulieval...ale triedny sa uz rozculuje takze uz nemozem chybat a to ma este cakaju maturity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
spoluziak, ten bol za tento polrok v skole dokopy 2-3 tyzdne...furt je doma..alebo v meste...zo vs ma asi 5tky lebo nechodi na hodiny..a ak chodi, dostava 5ky
Ale teraz v 3 ročníku - v druhom trimestri budem už mať niečo...v prvom trimestri to bola tiež 0
V škole je zábava...žiaľ iba keď som v nej ja A to som nemohla robiť spolužiakom žeby som nechodila do školy
a mam 5 vymeskanych