@mmartin01 čo som pozerala predtým diskusiu sme mali rovnaké očakávania...a teraz máme aj rovnako bodov =D spolieham sa že ked nie teraz...na odvolanie už určite zoberú
@mmartin01 masmédia. Ešte k tým bodom, nechcem aby to takto spätne vyznelo negatívne, ja som to tak nemyslela. Len ako si sám písal, máš veľkú šancu skrz tie maturity, ale čo vieš, uvidíme ako nás ohodnotia ale držím nám palce nech sa môžme stretnúť na pôde školy v októbri.
Inak ľudia neviete mi povedať či sa Vám to číslo na pozvánke z fakulty čo je vľavo, že Váš list číslo nezhoduje s kódom podľa, ktorého ste si zistili body? Ďakujem...
@alala aj ja sa chcem ospravedlniť Tak ako maturu z aj som mal dobre ale celkovo z ustnych som nemal veľmi dobre :/ držím palce a bolo by super Keby sme sa tam stretli aj ked ja som ten marketing
Inak neviete ako presne to bude hodnotené? Pretože na prijačkách bolo povedané, že sa budú zohľadňovať aj výsledky na SŠ. Pretože ak si to zoberiete, natipovať to mohol aj trojkár (viem o takých kt. sa tam hlásili) a tí ktorí sú dobrými študentmi nemusia mať dobrý výsledok (zlé otázky, atd. hocijaké aspekty) ... Akú budú mať tie známky hodnotu? A ked už som rozpísaná aké sú ohlasy na FMK u vás ? U nás v okolí celkom negatívne. Vlastne pol na pol, ale tí ktorí ju navštevujú si pochvaľujú, podaktorí profesori nás upozorňovali na akreditáciu
Takže tí maturovali z B1 a mali dobrý výsledok z prijímačiek, môžu ísť do riti rovno nie? To mi príde prehnané aby sa %tá z B2 zvojnásobovali. Nikde to nie je napísané.
@pinkoil ja si nemyslim ze je to prehnane, preco by mal niekto pista B2 a byt posudzovany ako ti , ktori maju len B1, konecne spravodlivost. TAK MA NASRALI PANE NA STUDIJNOM NA PEDAGOGICKEJ FAKULTE V BARTISLAVE : B1=B2 ROZHODUJUCA JE ZNAMKA, PICOVINA NAJVACSIA. UCM jedna normalna skola, konecneee !
Ale takýmto štýlom zoberú na výšku iba Gymplákov. Kamoška čo robila B2 mala horšie prijímačky z AJ ako ja. O pár bodov, nepoviem ani pol slova, ale o polovicu dávať navyše, to je prehnané. Tá B2 nebola zas až o tolko ťažšia. No ale kdeže ste to vlastne zistili? Na stránke sa nič také nepíše, tam sa píše iba o absolvovaní B1 a B2
kedy sa budu vedieť tie vysledky??? na prijimačkach som mala tak 116 bodov ale zo školi nič moc... ale chodila som predtym na masmiedialku už, beru to na zretel??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
moze si so sladkovicom ruku podať...
ešte aj ďalších x ľudí maturovalo na B2 ale ty sa musíš v každom fóre pochváliť,že ty si dal B2 na 1 and..who cares?