tak hlasoval som za 4 ale teraz ma napadlo, nerátaju sa aj dvere do skrine na potraviny co mame v kcuhyni napriklad ? alebo na chodbe taka vstavana skrina na veci
takže som rátala vchodové 1X, dvere do pivnice 1X, dvere v pivnici 2X, kúpeľňové 2X, záchodové 3X, dvere do izieb 8X, balkónové 2X, dvere na terasu 2X, dvere na strechu 1X, špajzové 2X, dvere do chodby 1X, dvere medzi jedálňou a kuchyňou 1X aaaa ešte jedny divné dvere bez funkcie 1X, čiže 27 je konečné číslo
@ssnehulienka to bol výmysel "Stanislava" a išlo teda o to, že keď niekto je, a otvoria sa dvere, že niekto príde, tak aby nevidel až do kuchyne na to ako ti to padá od úst
@ssnehulienka tak a funguje to skvele...málokedy ich otvárame, lebo človek podvedome dvere vníma ako prekážku, ktorá ho zdrží a tak radšej prejdeme väčšinou naokolo, cez obývačku do jedálne akurát otec na to vždy pi*uje, že sú tam dvere a dajú sa otvoriť p.s. však prídi niekedy na prázdniny, predpokladám že ťa naši radi uvidia a niečím zamestnajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
My máme 7 aj s balkónovými a vchodovými. A to máme oddelený záchod a kúpeľňu
1.vchodové
2. do obývačky (je spojená s kuchynou)
3. do mojej izby
4. do kupelne (je spojená z wc)
a aj s bakonovími 4
tak 5
takže som rátala vchodové 1X, dvere do pivnice 1X, dvere v pivnici 2X, kúpeľňové 2X, záchodové 3X, dvere do izieb 8X, balkónové 2X, dvere na terasu 2X, dvere na strechu 1X, špajzové 2X, dvere do chodby 1X, dvere medzi jedálňou a kuchyňou 1X aaaa ešte jedny divné dvere bez funkcie 1X, čiže 27 je konečné číslo
1.vchodove
2.do kupelne (spojena s wc)
3.špajza
4. do obyvačky (spojena s kuchynou)
tu v BA 9, prípadne 10 s bráničkovými
@teriq bránka už ide zavrieť ?
@fajlo prosím ťa minule so msa zamýšľala, musíš mi to vysvetliť, načo máte tie dvere do kuchyne?!
No jasnééé prídem pozrieť svojho bývalého na pár dní, veď prečo nie si myslím, že tvoja mamča by sa ptoešila, ale ot je tak celé
a spala by som predpokladám v sestrinom akvarku co
Za to všetko,... a ani by si ma neprichýlil v tvojej posteli?!
ja mám dverí 6
2. ozba mojho brata
3. spalna
4. kuchyna
5. moja izba
6. kupelna
7. WC
8. (na tie som zabudla) balkon
a obyvacku mame spojenu z 2 chodbami