mladšiu sestru...tak som sa tešila, keď sa narodila...potom ma to prešlo...nastali hádky, ťahanie za vlasy a tak...a teraz ju mám aj tak veľmi veľmi rada
@littlephoenix ja mam dvojicku uz ked sa narodila nemala som ju rada a doteraz nemam ...nevies jake to je vlacit nekoho stale vedla seba a museit sa o neho starat aj ked je iba o 2minuty mladsi...
Jednu staršiu sestru občas na seba podudreme ale mám ju strašne rada Ale moja spolužiačka je z 11 detí a ona je presný stred má 5 mladších a 5 starších súrodencov
@peterkoo pokial si budete rozumiet ale veru tomu ze to bude len do urcitej doby.... vies ja a moja sestra sme boli na seba zaviazane.... a ked si ona v 14rokoch nasla chalana prestala sa mi venovat a ja sem s teho bola uplne vyjavena chodila snim 2,5 roka takze do 17 skoro a ja som bola sama lebo som chalana nechcela a teraz ked mam chalana aj ja a ona ma tiez hadame sa stale...
@peterkoo niekedy to zas neni take zle ked sme isli na tabor tak sme proste boli dve mohli sme sa bavit aj spolu napriklad spolu mozeme sediet v autobusy alebo proste ked je jedna chora sice vacsinov je aj ta druha ale moze opisat poznamky..a takto proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
file:///C:/Users/Matulka/Desktop/Maťka%20Všetko/Matulyk,didinka/DSC07095.JPG
teoreticky mám dvoch bratov a jednu sestru dvojičku