Tak by ma to zaujímalo koľko asi prenesú ostatní. Ja som za august preniesol 25,5 GB a nezdá sa mi to veľa, no keď sme nemali neobmedzený tak som doma nesťahoval a používal to len na surf a tak bolo každý mesiac menej ako giga.
môj limit sťahovania je asi okolo 2GB. (a to mám neobmedzené) nesťahujem nič, len sem tam nejakú mp3 a filmy sledujem online (ale ako tak nad tým premýšľam, asi aj toto sťahuje dáta?však, každopádne nie je to "priame" sťahovanie) nič viac nesťahujem. a videá na youtube - v poslednom čase ani neviem čo to je.
25G? za den sa da dat 20G, ked stahujem vacsie objemy dat (co je casto)...a mesacne viem, ze by som sa do tych tvojich 25G nevliezol, ani keby som co robil... hoci merat to velmi nemam ako, ruter to nezvlada a cez sietove rozhrania tecie aj to, co tecie v ramci mojej siete, co su radovo stovky gigabajtov mesacne...
@Etelnair@Mescudi na stránke poskytovateľa sa v niektorých prípadoch dá zistiť koľko ste preniesli
@Stephan to aj my máme napísané že po 20 giga to spomalia a spomalili až po 25 a aj to len na jeden deň, je to jediný dôvod prečo vždy končím akolo 20GB
ked som mal este net kde sme mali lanku potahanu po sidlisku tak to bolo denne okolo 60 gb.. priemerne.. 50gb up 10 down.. teraz to je denne max 10-15 gb kedze uz nemam ten net a taham max tak torrent a uloz.to..
@hmilos... no rychlost mozem mat jaku chcem, ale... torrenty stahuje max. 50kb/s a je jedno aky mas net, rapidshare a podobne servery... tam ked nemas zaplateny ucet, tak toho tiez vela nenatahas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ked je to obmedzene tak sa clovek obmedzuje a ked nie je..
tak sa pamatam ze raz sme s kamaratom stiahli cca 5gb denne no po 20dnoch nas to prestalo bavit..
môj limit sťahovania je asi okolo 2GB. (a to mám neobmedzené) nesťahujem nič, len sem tam nejakú mp3 a filmy sledujem online (ale ako tak nad tým premýšľam, asi aj toto sťahuje dáta?však, každopádne nie je to "priame" sťahovanie) nič viac nesťahujem. a videá na youtube - v poslednom čase ani neviem čo to je.
v zmluve je pisane ze mame neobmedzene 20GB a ak prekrocime ze nam znizia rychlost a tak chcel som odtestovat NEZNIZILI
@Stephan to aj my máme napísané že po 20 giga to spomalia a spomalili až po 25 a aj to len na jeden deň, je to jediný dôvod prečo vždy končím akolo 20GB