Uf, lenze za posledne dva dni som sa poriadne ochudobnila. Ale pssst. Platenie obedu, dnes cajovna.. Ja nechapem, ako mozem mat ako maturant tolko casu!
tiez je rozdiel ci som cely cas niekde v bare alebo vonku, na byte atd. .... vacsinou pridem na byt a uz tam je tolko chlastu/jedla/nealko/... , ze vazne netreba nic kupovat
V poslednej dobe uz nejaky rok , ma viac laka efektivne vyuzitie volneho casu , takze vikendy uz velmi za volno nepovazujem. Bud si niekde zabrigadujem, alebo nieco napisem, alebo si zasportujem.....
Ale tak stale som clovek socialny , tak raz za mesiac niekam vybehnem a to miniem dopohody aj 50 niekedy aj 100 . Sice chodim takto von len obcas ale tak nech to stoji to za to
zalezi kto si co vsimne, kto si co ujebe a jak koho ojebe ked sa zbieraju prachy lebo z jedneho uctu to rozratat kto co je vacsinou sakra problem...ale nejak ma to nebavi tak zvyknem hodit zhruba tolko, trosku viac a rozoberte si...ale do 10 sa viem zmestit
Ale inak takto... ... kamos ma doma biliardovy stol, v mojej chladnicke je pivo nonstop.... takze by ani nemalo vyznam nejak nasilu minat, ked vsetko co treba mame
kolko si vezmem a neberiem si vela plus asi nejdem sama tak sa dako poskladame a ked sa zarata uplne vsetko tak 10 je akurat. aj na taxik mi ostane (obcas
tak ked mam konecne ze cas ist aj v piatok vecer zit, tak viac ako sto libier ma to vacsinou stoji, taxik, nepriemrane drahy chlast, este ho je aj malo, cize okolo kila to urcite vyjde.neratam ak predtym este je vecera alebo taka nejaka podobna sranda
a inak cez tyzden ak vecera alebo tak to zozere cca 20-30 libier na hlavu... ak len tak si vyrazit do lokal pubu na drincicek tak ma to vyjde tak do 20 libier...
To záleží od mojej finančnej situácie a od toho ako sa cítim, ak idem len niekde s kamarátmi na pivo, alebo s priateľkou niekde na kávu, tak miniem tých 5e, ale keď sa idem zabávať tak aj 15e
ked sa ide iba na pivo tak to je nejak okolo 6-8e...ale ked je nejaká akcia a ide sa chlastať tak je to do tých 40...samozrejme nie len chlast ale aj pizza, vstup na akciu a tak...ešte aj popozývať kamošov....ale to už obmedzujem najmä u dievčat bo si moc nato zvykli, že chalani platia a ja nezarábam len na nich tak sorry
nie veľa... poslednú dobu som lakomý pár drinkov, taxik (ak som mimo centra, keďže bývam v centre, ale aj tak nechápem, prečo idem mimo centra), hm... tak okolo 20-cky
to sa neda presne povedat ako kedy nekedy si dam 3 piva idem dom a miniem pri tom 2 eura a nekedy slopem jak kkt a secko prejebem napr. aj 20 eur no ale ked nepocitam cigarety tak vacsinou priblizne okolo tych 10 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Neviem prečo, ale keď mám 5e, tak sa najebem, najem, zabavím, všetko. Keď mám 100, zabavím sa rovnako ale všetko miniem Fakt je to vždy inakšie
ale ked sa ide na nejaku akciu tak to je tak 30e.. a ked len tak posediet tak mi stacia aj 2ecka
Podla toho s kym som, niektorych asi uspokojuje ma stale pozyvat... a tak nebranim sa
ale tak priemerne 5-10 e za vecer.... travu mam zadarmo a nevypijem vela... a potom uz len cigy a kofola/dzus/hocico ine na suchoty
Ale tak stale som clovek socialny , tak raz za mesiac niekam vybehnem a to miniem dopohody aj 50 niekedy aj 100 . Sice chodim takto von len obcas ale tak nech to stoji to za to
a inak cez tyzden ak vecera alebo tak to zozere cca 20-30 libier na hlavu... ak len tak si vyrazit do lokal pubu na drincicek tak ma to vyjde tak do 20 libier...
Som na tom tak podobne. Nemyslím že za "piatok večer" míňam veľa.
večer nikam nechodím.
maximálne so psom.
btw to ze ich to bavi ta pozyvat neznamena ze ty to musis zakazdym prijat, ci hej? slusnost neexistuje, co