Otázka je jasná.. koľko tak priemerne miniete keď idete vonku s priateľmi? Žiadna oslava ani predvádzanie sa, len klasické posedenie podľa toho, čo máte radi a čo vyhľadávate.
Podla toho ci ideme na veceru, alebo chlastat. Ked chlastat tak do 100 eur (teda aspon ja), ked vecera, tak nie viac ako 15-20e. Jedlo je tu vcelku lacne.
Nechodim takto nikam no ked som trochu este chodil tak okolo 10€ a to preto ze nechodim ani nechcem nikdy chodit do podnikov kde stoji pivo viac ako 1€
mno keďže cigy stoja cca 6,- € a viac a pivo cca od 3,- hore, tak cca 30 - 40,- € za večer... ale to nebýva moc často, lebo väčšinou ideme len vo dvojici s priateľom, takže to minieme cca 30,- € obaja dokopy. Teda pokiaľ si nedáme nejaké špeci pivko, 0,5l za 14,- evry ako teraz v sobotu...
Peniaze pre mňa nemajú žiadnu hodnotu ale skutočných priateľov len tak na ulici nestretávam a preto by som nemal problém minúť aj celú výplatu. Veď kedy si tie peniaze užijem, až v hrobe?
tak zalezi ci pijem nejake fancy drinky alebo len pivo/kofolu alebo ci aj nieco jem pripadne ci platim len za seba alebo som aj niekoho pozvala.. ale dajme tomu, ze priemerne asi tak 10-20
pri kamaratoch ale aj ľudoch čo si ti zaslužia na peniaze nehľadim ... nedeje sa to často ... kľudne aj niekolko 10tok € aj cez 3 cifernu sumu nemam problem ísť
5-20€, podľa toho, či ideme aj jesť, či ideme domov taxikom, alebo ideme na Guinness... aj keď priznávam... v sobotu som minula 23, lebo sme hrali asi 2 hodiny biliard a asi hodinu bowling
ako kde, ale s 10 eurami si obvykle vystacim, ak nemam chut jest. ked clovek vie, kde capuju poriadne pivo (aj ked ja som si isty, ze tam do toho piva daco pridavaju, lebo to nie je mozne, ake ma grady), tak je po piatich az siestich v poriadnej nalade, ba az na pociatku rozjebania. tvrde uz velmi nepijem (za poslednych 7 mesiacov raz), lebo v porovnani s onym pivom je to drahe, neefektivne, tazko regulovatelne a nechutne.
Max 10. Viac by som skutočne nebola ochotná minúť. A to počítam vstupenku na party. Ja väčšinou nepozývam. V našej dievčenskej partii sa zvykneme na všetko skladať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ak miniem 10, už sa cítim strašne nezodpovedne
inak to byvalo od 15 do 40 eur