anglina noo ucim sa ju asi desat rocie a vela neviem ale bol som v irsku a dorozumel som sa celkom...nemcinu osm sa ucil asi 4 roky a viem par slov..cestina no nwm ci to je cudzi jazyk a nieco po polsky...
Zvladam vcelku dobre SLOVENCINU (a pocitam ju za cudzi jazyk, lebo som sa narodila v Cesku), cesky viem hovorit relativne dobre, no s pisanim je to trosku horsie (a pocitam ju za cudzi jazyk, lebo zijem na Slovensku , anglicky sa ucim - ved vzdy sa da vediet VIAC, ale uz by som sa mozno niekde dohovorila a po nemecky viem tridsat slovicok a jednu vetu (ale zato uzitocnu - Ich will das geld). A viem pozdravit v roznych jazykoch. A viem si po Chorvatsky vypytat suveniry
@narazuvzdornaa To si pis . Ale pred navstevou nejakej mega swiss bank (v nemeckej stvrti) si este musim zohnat cierny odev, puncochu na hlavu a nejaky kver, aby to bolo aj prakticke
Keďže som záhorák, tak sa dosť dobre dohovorím po česky. Dokážem povedať pár viet po anglicky, ale nie plynule, neviem či by som sa dohovoril. Viem aj pár slovíčok po nemecky...
Angličtina je samozrejmosť, Japončina celkom uspokojivé, i keď ženám nie vždy porozumiem. Nemčina, to je horor. Je mi tak nesympatická, až mi to znemožňuje štúdium....
tak slovncinu, cestinu samozrejme ze viem vpodsate super, anglinu a rustinu sa etraz ucim a povedala by som ze mozno ze by som sa aj dorozumela....n a minuly rok som sa ucila taliancinu ale viem povedat len velmi velmi malo. no a po nemecky viem tiez len nanajvysi par viet, cize to sa asi nepocita
ak neratam cestinu tak 2 aktivne (AJ,FJ), niekolko zaklady (ucila som sa cinstinu, rustinu)...bez ucenia som sa dohovorila v polsku (ja po slovensky na mna po polsky ) rozumela som taliancine a spanielcine ale len trochu (podobne FJ) ale keby som mala hovorit ja ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
anglický po 7 rokoch učenia, na určitej nízkej úrovni, ale troška by som sa dohovoril snad
rusky zatal trošilinka
a nemecky po 3 rokoch asi 10 slov
Češtinu nepociťujem ako cudzí jazyk.
Angličtinu..well, rozumiem veľmi dobre, sama nerada hovorím.
Nemčinu pasívne, vetu utvorím, ale rody mi môžu políbit / (blee) ani nespomínaj, s našou nemčinárkou to vyzerá ako zjazd NSDAP/
Chorváčtinu a poľštinu ako pokročilá začiatočníčka.
ruština veeľmi pasívne
To som multi-jazycna, co...