mala som 4 partnerov (aj ked by som oficialne povedala, ze 2 a pol a ani jedneho z nich som nespoznala pod vplyvom omamnych latok. s jednym z nich som sa po flasi vina zacala konecne rozpravat, ale poznala som ho uz dlhsie!
5 partnerov, s jedným z nich sme sa dali do kopy na alkohole, s ďalším na papieri. zaujímavé je že práve s tými dvoma spomenutými ten vzťah vydržal najdlhšie
Tak neviem ako ostatní, ale ja som partnera ešte nemal, tak dávam 0/1 a úlety, či nejaké zbalenie žien nepočítam, tak by som to zhodnotil asi tak, že som sa oženil a po 14 rokoch aj úspešne rozviedol. Odvtedy som partnerku nemal.
Ex som spoznala na pokeci a nebola som naliata
A terajsieho partnera som spoznala v praci, ale dali sme sa do rozhovoru po par poharikoch sampusu tak teraz neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tých predtým nerátam, to neboli plnohodnotni partneri, ale nikoho som nespoznala vďaka alkoholu
Nikto viac
A terajsieho partnera som spoznala v praci, ale dali sme sa do rozhovoru po par poharikoch sampusu tak teraz neviem
a zdalo sa mi to kus divne ale som si pomyslela, ze ok