posledne z penazenky som platila taxikarovi... na nakupy pouzivam iba kartu ale o mojich peniazoch nehovorim ani len priatelom ci rodine nie to este tu
A toto mi má prosím pekne vydržať ešte 3 týždne a má v tom byť zahrnuté aj cestovné, cigarety, káva, diskotéky a podobné veci, desiata do školy a kozmetička
Ale inak je tam suma, kt. by som mu obetovala za doživotný nájom na upratovanie... a ešte by som mala aj darček pre teba... ja nepotrebujem udržiavať 100% poriadok, uschovávala by som ho u teba
len tak co mam odlozene,tak naposledy to bolo vyse 250 nemam potrebu minat peniaze.. ze jeden piatok miniem 1,30euro na broskynovy nestea..a len v skole si prefocujem poznamky
@h8u nápodobne teda... ja mám tak 20, telefón zaplatiť a aby som fajčiť prestal a stopom chodil... no a na účte môže byť tak kilečko, ale to nevyberiem ani piči!
desinu mám v zadnom vačku, desinu v peňaženke, kartu demonštratívne nechanú doma, nech nemíňam jak šialená zas, keďže som polročnú výplatu minula za tri týždne a drobné mám vysypané v kabelke, lebo som si inteligentne nezavrela peňaženku a caué sa mi to tam vyjebaľo.
v peňaženke mám dnes 22,- €, (z toho 2,- sú moje) lebo dnes idem k zubárke a tá odo mňa vyžobre pekný balík.... teda balík aspon pre mňa .... zatiaľ ešte nie som SZČO ...
hm vcera v lekarni stala za mnou babka ked som platil nahla sa a pozrela mi do penazenky som sa normalne bal ze ma ovali bakulou a okradne ...teraz mam asi 40 evri v nej
@H8u 4/5 z toho co si napisala nie su vobec potrebne... ja mam 20 eur na cely mesiac a z toho co mi kazdy den ostane mam uz pomaly na moj vysnivany vodicak..
@Barry88 mi neco hovor.. ibaze ja som zistil az potom ako som zakruzkoval "ANO", ze nemam v com na ten lyzarak ist..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
€10 - ale rano som ich mal este 50
Peňaženka - 20 €
Zostatok na účte - 0,00 €
Prasiatko - asi 1 €
A toto mi má prosím pekne vydržať ešte 3 týždne a má v tom byť zahrnuté aj cestovné, cigarety, káva, diskotéky a podobné veci, desiata do školy a kozmetička
Som zvedavá, jak toto vyriešim
peňaženka - fünf ojro ..
Ale inak je tam suma, kt. by som mu obetovala za doživotný nájom na upratovanie... a ešte by som mala aj darček pre teba... ja nepotrebujem udržiavať 100% poriadok, uschovávala by som ho u teba
A pár euro mám na kreditke
@Barry88 mi neco hovor.. ibaze ja som zistil az potom ako som zakruzkoval "ANO", ze nemam v com na ten lyzarak ist..
Mám presne taký istý problém, ako vy Najlepšie prihlásiť sa na lyžiarsky a až potom zistiť, že nemám ani len lyže, nie to ešte bundu a nohavice
Keď vidím tie ceny niektorých na nete, chce sa mi STRAŠNE plakať
» www.gamisport.sk/odevy/damske-ly...
Veď taká bunda+oteplovačky vyjdu asi drahšie, než celý lyžiarsky...
Krista, že 100 € len za oteplovačky? A mám po chlebe... Sakra