fayn takže... piva zvyknem exovať...po dvoch cítim na tvári,. po troch sa kolíšem, po šiestich (naposledy) vraciam....(bolo to v priebehu hodinky a nebolo to veľmi príjemné) čo vy?
Ja žijem v ČR, takže som ,,vycvičená´´ Do 3 pív mi nie je vobec nič... 4-6 pijem a začína sa mi trocha motať hlava (ak mám náladu, tak ani to).... 6-10 končím... Ďalej nepijem, pretože by mi prišlo pravdepodobne zle...
Záleží aj od toho, aké pivo pijem... Z gama piva mi je divne už po 5-6.... Z ostatných- vyššie napísané + záleží aj od nálady...
lebo nie je pivo ako pivo a keby som pila ja napríklad 15tku a ty 10tku, tak jasné, že padnem skôr (síce ja do padnutia nepijem, takže nepadnem, ale to len teoreticky)
neviem, viac ako cca päť pív sa mi za večer proste vypiť nechce, mne potom začne byť blbo od žalúdka z toho, že mám v sebe zrazu takmer tri litre studenej tekutiny...po tých piatich sa mi už beztak motá hlava a som súca len do postele...ale štandard na večer celý presedený v krčme sú tak štyri trinástky, po tom som ešte funkčná
@hetfield keď máš prázdno v bruchu? Vtedy sa pije pivo predsa najlepšie Ja by som do seba nenasukala ani 3 kebyže sa najem predtým... to nejde proste..
Tak z normalneho piva som sa nikdy nedal dole ani kedy som vypil 8-9, akoze citit to. No ale z portera co ma 8% alkoholu, 19 stupnove som vypil 4 a bol som dost opity
na domasa feste asi pred rokom som vypil za jeden vecer asi 12 piv a pohoda - boli dobre kapely tak som to aj vytancoval na ex pivo nepijem lebo to je podla mna hriech , pivo si treba vychutnat.ked chodim s kamaratmi na pivo tak si dame 3-4 piva a pohoda.
Nuž. Keď je to desiatka tak znesiem 6, keď dvanástka tak 5. Pri tom ďalšom som už obvykle opitá, ale zle mi býva až keď konkrétny počet vypijem za veľmi krátky čas../teda namiesto troch hodín ich(6 desiatok) vypijem za hodinu a pol ...napríklad/
niekedy, keď idem unavená z roboty na pivo, motám sa aj len po dvoch, inokedy ho do seba môžem liať celú noc a v množstvách, ktoré sú ťažko odhadnuteľné a nie je mi nič.. záleží skôr na tom, ako sa cítim v ten deň.
Nechápem takých čo vypijú 10 a viac... Však to je 5 litrov boha. To by som vypil iba vody toľko a bolo by mi zle, nie ešte pivo... A keď nie zle, tak by som stále len na záchod behal.
Po 3 som už dačo cítila, štvrté ešte v pohode a ďalej som neskúšala..ale to som kombinovala s vínom..takže neviem..ale nikdy som nebola tak, že úplne mimo
no, robila som v bare s ochutenymi pivami... a v praxi to vyzeralo tak, ze zacnes pit, ked prides, a neprestanes, kym neodides... a nikdy mi nic nebolo, a nebolo to ze po kuskoch
takze co ja viem... minule sme fakt rychlo po sebe s kamaratom nalacno vypili pat, a chcelo sa im akurat spat... inokedy si supnem dve velke a som spava. nie opita, ale spava. tak neviem. zalezi od nalady.
Hm...Ked´ pijem len pivo, tak mi nebýva zle. Ak to pivo nie je hnusné. Niekedy som v nálade už po jednom, inokedy mi nič nie je ani po troch. Na koncerte sa to vyskáče. Minule som vypila šesť a bola som v pohode, no je pravda, že to trvalo pár hodín.
@46@nerwous15 - mno jednak neviem, načo vôbec začínaš alkohol je svinstvo (okrem piva) A Nebolo to ani tak preto, že na prázdno (inak je blbosť piť na lačno a naopak zjesť pred pitím napr. kus slaniny je veľmi užitočná vec), ale hlavne preto, lebo na ex sa môže vypiť jedine tak prvé pivo...
Môj osobný rekord z mladosti je 26 dvanástok poobede z roboty.A večer som šiel na zábavu tam som si dal víno a nepamätám ani či som ho dopil.Okno jak hovado.
@69@sabnacke - "jedine že by som pomiešala s vínom, mňam" Teraz neviem, či to MŇAM sa vzťahuje len na víno (že ho máš rada) alebo MŇAM znamená, že si libuješ v miešaní piva s vínom...
@71@sabnacke - tak to jo... už som sa zľakol Raz v živote som sa nechal ukecať na bavorák, kde namiesto tonicu bolo biele víno... pilo sa to dobre... ale potom ďalšie tri dni sa dobre nežilo
na ex som dal ale tak 3 piva za sebou raz no a potom dalsich 6 ale za 2 hodiny do kopy a bol som dost mimo ale stale to je lepsie ako ked sa opijem z tvrdeho alebo z vina potom ani nwm o sebe kde som co robim atď. pivecko je naj musim ho znovu zacat pit
Ked dam 2 tak este nic.... 3 uz trsku citim, a neviem ako by to slo dalej. Najviac som dal 5 a to bola len taka lepsia nalada, nic viac. Ale myslim ze k zemi by som siel mozno po 12-15?
11 az 12 som uz celkom opity ale to este tak ze by som este dal ale vacsinou je uz rano a vsetko je zatvorene ...a to je asi dobre lebo neviem k akemu cislu by som sa dopracoval
Ako kedy. Niekedy mi stačia 2 a som usmievavá, niekedy dám 8-10 a nič mi (okrem kurva častého cikania) nie je takmer nič (plus tanečný krok a nadržanosť).
to zalezi od situacie.. ale zmesti sa do mna dost piva
akurat som minule s maminkou pozerala Sudnu sien a tak sa dvaja rozvadzali, lebo zenska pila a muzovi to vadilo.. a hovorili tam, ze vypije na posedenie aj 4 piva.. a maminka sa pyta uplne zacuduvane a nepochopene, ze AKO MOZE VYPIT 4 PIVA?? a ja som len povedala nevinne NEVIEM ... 4 piva su uplne v pohode
čisto z piva mi ešte zle nebolo, problém je, že po takom šiestom sa už nechám ukecať na poldecák . . . ale už dobre dlho som nebol opitý a ani neplánujem
Tak ja neviem, cosi zacinam citit pri 6 pivach.. samozrejme leziak nie desina. Okolo 10 piv zacinam mat chut na rum.. a uz sa to vezie... ale to chce niekolkorocny trening..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Záleží aj od toho, aké pivo pijem... Z gama piva mi je divne už po 5-6.... Z ostatných- vyššie napísané + záleží aj od nálady...
lebo nie je pivo ako pivo a keby som pila ja napríklad 15tku a ty 10tku, tak jasné, že padnem skôr (síce ja do padnutia nepijem, takže nepadnem, ale to len teoreticky)
Najlepšie na lačno a potom sa fajne napapkať
môj rekord za jedno poobedie a večer - 17
tFuj
takze co ja viem... minule sme fakt rychlo po sebe s kamaratom nalacno vypili pat, a chcelo sa im akurat spat... inokedy si supnem dve velke a som spava. nie opita, ale spava. tak neviem. zalezi od nalady.
1pivo =polhodinku prvých 5sa da skor ale potom už ide velmi tažko ...
No ale už som dlho dlho nepíl takze neviem
akurat som minule s maminkou pozerala Sudnu sien a tak sa dvaja rozvadzali, lebo zenska pila a muzovi to vadilo.. a hovorili tam, ze vypije na posedenie aj 4 piva.. a maminka sa pyta uplne zacuduvane a nepochopene, ze AKO MOZE VYPIT 4 PIVA?? a ja som len povedala nevinne NEVIEM ... 4 piva su uplne v pohode