@petronellka hej, predavaci tak zvyknu mat, veduci zvykne mat este o 50-tku viac, pokial viem, a menezer...no to si len ja tak myslim, ze viac ako 800 nemaju.. do ktorej sportovej sa to chystas ? inter, ci exisport ? ci daco ine ?
podľa toho, aká predajňa, stretla som sa už s predajňou v OC, kde predavačky mali nástupný plat 500€ a rovnako v tom istom centre, kde mali len minimálnu mzdu
myslím že @tomas to vystihol presne to nieje žiaden manažér to je vedúci predajne. To už aj ja som potom manažér lebo manažujem seba svojho psa a dokonca aj materialno technické zabezpečenie zvládam(nakúpim roztriedim)
Ďalšou vecou je že v otázke nieje ani kde a ani v akej predajni a hlavne či v hrubom alebo čistom či s prémiami alebo bez. Viem si predstaviť že v hrubom v Maxe v Žiline s podielom na zisku pod 800 nepôjde. Typujem takých 1000€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ďalšou vecou je že v otázke nieje ani kde a ani v akej predajni a hlavne či v hrubom alebo čistom či s prémiami alebo bez. Viem si predstaviť že v hrubom v Maxe v Žiline s podielom na zisku pod 800 nepôjde. Typujem takých 1000€.