Hm celkom ťažká otázka. U tych par ludi, ktorých som z internetu (teda iba z Birdzu) stretla, by som ani nepovedala, ze by tam bol nejaky fakt veľký rozdiel. Jedine mozno niekto sa sprava viac submisivne na nete a v realite pôsobí ovela dominantnejsie, ale to platí presne aj naopak. Najviac ma prekvapil Karol (v dobrom), uplne inak (horšie) ho vnímam na nete a v realite bol uplne mily. Ale tak ja som bola vtedy este len take uzkostlive dievča s velmi silnou socialnou fobiou (bolo to uz velmi dávno, urcite viac nez 10 rokov dozadu), tak sa asi na mne iba bavil, ale nechcel to dat poznať
Ja podla mna asi posobim submisivne aj tu, ale to sa nedá ani len porovnať s tym, ako velmi submisivne som posobila "v realite" este par rokov dozadu...
Jo a inak dakujem za dovysvetlenie, ja som si najskor myslela, ze ide o vyzor. Ale s mojou "pamatou" na tvare nie som jednoducho schopná spoznať žiadneho človeka len na základe fotiek na internete
S kym nejaky kontakt mam tak to je len čiastočný, takže tam nie je čo poznať. Jednej osobe by som povedal, že je totožná aj tam aj tam. Inak nemám s kým porovnávať veľmi. Skôr by som povedal, že je to rovnaké ale zodpovedajúce realite.
To len niektorí kk7i ako na birdzi si myslia, že sú zaujímaví.
väčšinu ľudí, ktorých poznám osobne, si nevšímam na nete, resp. nemám takú príležitosť vidieť ako sa na nete správajú - takže fakt netuším... a tých pár, čo poznám z netu, nemám pocit, že by osobne boli iní, hoci to o sebe tvrdia, skôr mám pocit, že je to len pretvárka, aby nejak ospravedlnili to svoje "vyčínanie" na nete
Nepoznam veľa ľudí z netu ale z tých pár ma nikto nazivo negatívne neprekvapil, skor pozitívne a podla mňa neboli veľmi iným tým ako sa prezentovali online a nazivo.
Vôbec neviem, ako mám brať túto otázku. Dokonca ani sama o sebe si nemyslím, že som rovnaká naživo a na internete. Veľmi záleží od spoločnosti, kde sa nachádzam... To, že môžem prvým dojmom pôsobiť inak v rôznych situáciách mi príde bežné a nie ako pretvarovanie. Vždy som autentická, len niekomu to odhalím inak, a či... Takto poznám asi všetkých.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
S kym nejaky kontakt mam tak to je len čiastočný, takže tam nie je čo poznať. Jednej osobe by som povedal, že je totožná aj tam aj tam. Inak nemám s kým porovnávať veľmi. Skôr by som povedal, že je to rovnaké ale zodpovedajúce realite.
To len niektorí kk7i ako na birdzi si myslia, že sú zaujímaví.