Ja asi vela, nemame v rodine vobec ziadne ochorenia, ja som 1000% zdrava zatial, sportujem a som aktivna a staram sa aj o svoje vnutro, tak myslim ze dost
nemam zaujem o toto prostredie, som proste prinutena k zivotu tym, ze ma urobili rodicia. keby ma dakto chcel proste zastrelit, bola by som stastna, ak by to vyslo na prvy krat a okamzite. to je asi vsetko, co mozem povedat k tomu
Staroba sama o sebe nie je choroba to je prekvapko čo? A na akúkoľvek chorobu môžu (a aj zomierajú) aj ľudia v mladom veku
A ja stále vravím že budem žiť 104 rokov a potom môžem umrieť ...ale vlastne aj napriek tomu že nemám žiadnu vážnu chorobu si myslím že tých 104 dám len vďaka nejakým pokrokom doby čo ma udržia pri živote
@pubertslatinocelny No to bude zavisiet od mojho buduceho manzela, kedy sa rozhodne s tym nieco robit.
Ale ked budem citit, ze chradnem a bude to vyzerat ze sa poberiem skor, tak to aspon poriadne vyuzijem a necham sa nim obskakovat az kym mi neodbije posledna hodina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ja stále vravím že budem žiť 104 rokov a potom môžem umrieť ...ale vlastne aj napriek tomu že nemám žiadnu vážnu chorobu si myslím že tých 104 dám len vďaka nejakým pokrokom doby čo ma udržia pri živote
Ale ked budem citit, ze chradnem a bude to vyzerat ze sa poberiem skor, tak to aspon poriadne vyuzijem a necham sa nim obskakovat az kym mi neodbije posledna hodina.