@stahli však toto mňa by len zaujimalo čo jedia ludia na ranajky na desiatu a na večeru... len ovocie a jogurty alebo čo... akože nič v zlom. len sa trochu čudujem.
doma som jedávala stále rožky, ale sama si ich nekupujem, lebo mi akurát tak stvrdnú, radšej si raz za čas kúpim polku baleného chleba a vydrží mi aj týždeň.
by som až neverila, ako sa dá vpohode žiť bez takého bežného pečiva.. a vlastne hotdog si občas kupujem.
ale aj s tým to je v priemere menej ako 2 týždenne určite.
Vobec, biele pecivo je brutalny humus (z nutricneho hladiska) a okrem toho kopec kamosov pracovalo v pekarnach a z toho co vraveli ako sa robia tieto veci v totalnej spine, nejedol by som to.
Tak raz-dva krat za dva tyzdne si kupim tmave celozrnne kaiserky alebo nieco take.
kedysi som jedla kazdy den aj viac rozkov, vlastne to nebolo tak davno, ale je to hnus, teraz to zjem len v case najvacsej nudze, za posledneho polroka som mala vlastne len grahamove rozky na lyziarskom lebo tam nebolo moc inej moznosti a hlad nepustil
Mne rozky nechutia lebo tu nerobia dobre.
Ale ked vzdy ideme niekam na vylet alebo dovolenku do malych slovenskych dediniek, tam maju rozky neskutocne mnam a to si vzdy dam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
.. prikláňam sa k @1
mám rada rožky ale 100??????????????
ak sú to grahamové tak je to takých 15-20 mesačne
nepapam rozky. Skor par krat do roka,ked je k tomu nejaka fajnovučka pomazánka.. A vlastne ani chlieb moc nejem...
som si vsimol ze tu na birdzi kazdy pomaly len travu zere
normalne co poznam ludi jedia vsetko ale tu nie
aaa ja 0, lebo ich tu nemaju, ale keby mali, tak by som si si kupovala isto nejake cerstve rozky s treskou su mnam!
ale inak neviem,pečivo moc nezvyknem už kupovať max tak viaczrnný chlieb
by som až neverila, ako sa dá vpohode žiť bez takého bežného pečiva.. a vlastne hotdog si občas kupujem.
ale aj s tým to je v priemere menej ako 2 týždenne určite.
Tak raz-dva krat za dva tyzdne si kupim tmave celozrnne kaiserky alebo nieco take.
» tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-...
Ale ked vzdy ideme niekam na vylet alebo dovolenku do malych slovenskych dediniek, tam maju rozky neskutocne mnam a to si vzdy dam