cudujem sa kolko ludi povazuje kombinaciu jogurt - rozok za nechutnu/divnu a pod...ja zjem v pohode jogurt s rozkom..nemam s tym problem..ale vacsinou praveze jem jogurt s chlebom..zeby este divnejsia kombinacia?? posudte sami ...mne to ale chuti a vyhovuje, ked zjem len jogurt, to ani necitim, ze by som nieco zjedla
kedysi som to jedávala, ale iba v kombinácii čokoládový jogurt + čerstvý biely rožok. teraz to už dobre dlhú dobu nejedávam, no nevidím na tom nič nechutné (podotýkam ešte raz - biely rožok, ostatné kombinácie sú nechutné )
teraz jem k jogurtu v 90% prípadov BeBe dobré ráno ovocné s musli. Mňam!
@tikalok sam a dokonca som vyuzil nejaku alternativnu metodu...tuto tvoju by som sa neodvazil pouzit, lebo to je mrzko velmi, ze "hintrtr" ved tam je "trt" vovnutri toho. íčkooo, pančelka, pančelka, tikalok povedal mrzko!
Keď som bola malá, tak som to jedla tak, že babka mi kúpila čerstvý rožok biely a ku tomu jogurt, ja som si vybrala to cesto z rožku, zjedla ho a naliala som si do tej kôrky od rožku ten jogurt... A tak som to zjedla A chutilo mi to, myslím to vážne... Ale už roky som to nemala... smiley:
zrovna sa jedným jogurtom ládujem a papám k nemu polystyrén, teda pardon, ryžový chlebíček krom toho si ho dávam s musli abo s rôznymi vločkami ale rožky e-e, teda keď som bola malá tak som papala, ale teraz už e-e
Ja jem s jogurtom (150 ml) jeden rozok, ked mam nejaky po ruke ale ak nie tak jem nacisto. A ked mam 250 ml jogurt tak 2-3 rozky. Nevidim v tom nic nechutne ked niekto je s jogurt s rozkom.
Mimochodom ja si ten jogurt namiesam tak nepravidelne aby kazda lyzicka jogurtu mala inu chut.
Myslím, že na tom nie je nič nechutné, keď dokážete zjesť napr. nutelu s pečivom alebo rôzne nátierky, syrokrémy, v čom je jogurt iný? V južanských štátoch jedia s pečivom takmer všetko. Je to len otázka zvyku, ja to tak robím odmalička.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
K jogurtom rožky nejem. A vlastne, ja ani jogurty veľmi nejem.
bila by som tých ľudí,ktorí to tak jedia (vtip)
Veď každý má iné chute ! ! !
Akože mám rada rôzne divné kombinácie, ale toto je moc. A je to totálne nechutné
teraz jem k jogurtu v 90% prípadov BeBe dobré ráno ovocné s musli. Mňam!
k 400g jogurtu zjem 2 krajce chleba so smalcom a cibulou, k 150 ml jogurtu obvykle tu taku syrovu zemlu z hypernovy
Ejhľa, aký je zbehlý! ...
Hej ... Väčšinou bez rožka, ale keď už, tak k nemu zjem cca 90% grahamového rožka, alebo 120% bieleho rožka ...
Závisí samozrejme aj od objemu a zloženia jogurtu ...
Mimochodom ja si ten jogurt namiesam tak nepravidelne aby kazda lyzicka jogurtu mala inu chut.
DD
Myslím, že na tom nie je nič nechutné, keď dokážete zjesť napr. nutelu s pečivom alebo rôzne nátierky, syrokrémy, v čom je jogurt iný? V južanských štátoch jedia s pečivom takmer všetko. Je to len otázka zvyku, ja to tak robím odmalička.