@semhamforas weby nasich vysokych su kategoria sama o sebe , podla mna sluzia ako prve kolo prijimacich skusok , pretoze k dopatraniu informacii potrebujes vela vychcanosti
dnes som to aj ja hladala, bo ma prijali na externe, tak co som nasla bolo, ze 680 eur, ale ci to je na jeden rok alebo len na semester ( a ja DUFAM, ze na cely rok), vtom neviem pomoct...
(ja som tézy a cieľové požiadavky na univerzitu našla týždeň pred skúškami a to úplnou náhodou, keď som hľadala termín celkových výsledkov - a to som tú stránku prechádzala každú chvíľu už od septembra)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A som si ista, ze je lahsie zdvihnut ten telefon a zavolat na studijne ako zakladat tu diskusiu a vytvarat si ucet...
tak to je úplná pravda
(ja som tézy a cieľové požiadavky na univerzitu našla týždeň pred skúškami a to úplnou náhodou, keď som hľadala termín celkových výsledkov - a to som tú stránku prechádzala každú chvíľu už od septembra)