Ako to vlastne je ? Keď si chcem založiť kanál, tak pri registrácii budem musieť dať aj svoj účet ? Napríklad mal by som 100 000 videní na jednom videu, tak to je koľko € ? Chcem všetko o tom vedieť
najprv tam musia byť splnené podmienky, aby si mohol uzavrieť partnerstvo s youtube a tak zarábať z reklám na tvojích videách
Sa mi zdá že musíš minimálne raz do týždňa pridať video, jedno video by malo mať cez 1m videní, mal by si mať nad 10 000 odoberateľov a na každom videu minimálne 50 000 videní či tak nejak, ale myslím si že už sú hranice posunuté, keďže veľa ľudí sa prehnalo na tú youtube karieru
@Soldier316 musis prepojit svoj ucet s uctom AdSense ktory splna podmienky, cena je variabilna, pretoze zavisi od danej ceny reklamy za 1000 videni priemer byva okolo 3$ za 1000 videni... moze to byt aj menej.. je aj dolezite ci ti ludia kliknu na reklamu alebo ju preskakuju, prip. blokuju. Zároveň po dosiahnutí určiteho limitu prevedie adsense na overeny ucet peniaze.
@keepcalm tieto podmienky boli voľakedy, ked este som partnerstvo podpisoval ja, v tej dobe boli partneri niečo viac a mali extra bannery a možnosti, teraz ich maju všetci rovnaké a partnerom sa moze stat uz kazdy kto odovzda aj video so 10 videniami
To ti presne neviem povedat ale ako job je to super...ak sa ti dari. Poznam jeden par ktori na tom tak zbohatli ze neviedia co so sebou cestuju po svete a maju 3 byty. Ale musis byt sikovny.. Niektori sa na tom popalia
Jop, záleži odkiaľ prišiel traffic, Slovensko ešte natom je ako tak, horšie východné krajina..nejaká uganda a podobné to je nič. Celkovo to funguje tak, že napr. advertiser zaplatí 2 doláre a tebe google vyplatí napr. 1 dolár aj to už musí byť kvalitný traffic a podobne aby si to mal za 1000 videní
@keepcalm Na YT dám raz za mesiac video, mám 40 odberov, pár videní a dostal som od YouTube partnerstvo, ktoré mi sami ponúkli, takže mám na videách speňažnenie. Keby mám viac videní, tak si aj zarobím, ale veľmi málo. V Amerike som vďaka YT milionári. Tu bohužiaľ nie.
@yoshtixiang takže teraz to tak funguje, že keď mám aj len 10 videí možno len s 2000 videní na videu, tak môžem zarábať peniaze ?
Poradíš mi ako na to, ako reálne aktívne ak by som sa tomu venoval mám každý deň 8000 videní na videu za mesiac to je 240 000 takže to by som aj niečo zarobil hej ?
@keepcalm ano, momentálne partnerom s YouTube mozes byt aj s par videniami,ine je to u súkromných spolocnosti,kde vacsinou chcu 1000 videni denne minimalne,taky kontrakt som robil ja,a tam ti vacsinou ponuknu aj vyssie sumy za 1 000 videni + peniaze aj za videa ktore nie su spenazene .
Zabudate vsak na realitu YouTube ma byt Vasa záľuba,nie niečo z coho chcete len peniaze. . v tom pripade to vidno aj na tvorbe a nikto vas pozerat nebude.. musite sa venovat modernym trendom a temam .. nikdy sa neda povedat ako si zabezpečiť videnia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Cize 1000 eur od youtube..
Sa mi zdá že musíš minimálne raz do týždňa pridať video, jedno video by malo mať cez 1m videní, mal by si mať nad 10 000 odoberateľov a na každom videu minimálne 50 000 videní či tak nejak, ale myslím si že už sú hranice posunuté, keďže veľa ľudí sa prehnalo na tú youtube karieru
Poradíš mi ako na to, ako reálne aktívne ak by som sa tomu venoval mám každý deň 8000 videní na videu za mesiac to je 240 000 takže to by som aj niečo zarobil hej ?
Zabudate vsak na realitu YouTube ma byt Vasa záľuba,nie niečo z coho chcete len peniaze. . v tom pripade to vidno aj na tvorbe a nikto vas pozerat nebude.. musite sa venovat modernym trendom a temam .. nikdy sa neda povedat ako si zabezpečiť videnia