@luthien no šak v Blave sa vzdy najde neaky obchodík s dobrymi vecami -myslim oblecenim. alebo potom ja som ,,kavičkovy,, typ furt kdesi musim chodit len tak na kavu.(ja kavu nepijem ,ale tak -na džúsik- vyznie dost blbo) ...a tak kfc,mcdonald,pizzerky =D
ja idem zajtra prvýkrát na intrák, aj keď vlastne cestujem už 5. rok. Neviem, koľko si vezmem, asi nič, pretože mi zajtra má prísť výplata na kartu. Ale budem sa snažiť míňať čo najmenej, pretože nemám vlastne čo míňať. Raňajky a obedy mám preplatené, večere vyriešim vifonkou alebo pomarančom!
No ja som nie že náročný...ale poriadny..ciže viac ako 50-60€uro týždenne určite ako študent ked som bol... lebo len 7.36€ som dával na cestu z Ostravy do Vrútok... a v Piatok z Vrútok do Ostravy..+Jedlo , Pitie,Hygiena,Cigarety,niečo do Vrecka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja idem zajtra prvýkrát na intrák, aj keď vlastne cestujem už 5. rok. Neviem, koľko si vezmem, asi nič, pretože mi zajtra má prísť výplata na kartu. Ale budem sa snažiť míňať čo najmenej, pretože nemám vlastne čo míňať. Raňajky a obedy mám preplatené, večere vyriešim vifonkou alebo pomarančom!